A wiadomo czy, gdzie i kiedy będzie ogólnopolski zjazd Alfaholików
Edit: Doczytałem, że ok 15-18 sierpnia w świętokrzyskim.
Printable View
A wiadomo czy, gdzie i kiedy będzie ogólnopolski zjazd Alfaholików
Edit: Doczytałem, że ok 15-18 sierpnia w świętokrzyskim.
Ja będę w niedzielę, więc do zobaczenia:)
Załącznik 81748Załącznik 81749
Panowie i Panie tj ostateczna wersja jaką ustaliliśmy z Damianem
Zapoznajcie się z tym, piszcie co o tym myślicie, jak Wam się podoba, czy tak zostawiamy, czy coś jeszcze zmieniamy?
Damian zaproponował zasponsorowanie , koszt to 250zł za 1000szt, 4+4 foliowane po obu stronach.
A nie dałoby rady tej reklamy przenieść na drugą stronę i żeby ona tam sobie była z tym kalendarzem a na pierwszej zrobić zamiast reklamy logo AR na tym napis ALFAHOLICY i info gdzie szukać wiadomości o spotach (Polska Centralna-Spotkania w Łodzi) ew.zostawić pierwszą stronę taką jak była na początku
Wiem że reklama dźwignią handlu:D tylko że wygląda to na wizytówkę autosklepu a nie Alfaholików...
Zgodziliśmy się z Mariano , ze nie ma co robić z tego gazety i zamieszczać zbyt wielu informacji które zmniejszają czytelność. Logo Alfaholików zawiera adres strony więc jak ktoś będziezainteresowany to forum trafi – moim zdaniem powielanie informacjiw postaci linka nie ma sensu.
Jeśli mam sfinansować produkcję to info o autosklepie musi wizytówce pojawić – mam nadzieję , ze to oczywiste.
Można ewentualnie trochę zmniejszyć logo autosklepu bo faktycznie jest za duże natomiast powiększyć logo Alfaholików.
Załącznik 81762
Proszę bardzo logo zmniejszone :)
Potwierdzam to co napisał Damian, od pierwszej wersji do ostatecznej było po drodze wiele projektów, w początkowych było sporo informacji i faktycznie stawało się to mało czytelne, powoli było usówane jedno, zastępowane czymś innym, ogólnie chodziło Nam o to , żeby przekaz był prosty i czytelny.
Z doświadczenia wiem, że ludziom nie chce się czytać zbyt dużo ( posiadam reklamę na której mam wyszczególniony zakres usług, niewiele osob to czyta, bo im sie nie chce, przychodzą i pytają się czy można zrobić to czy tamto, gdzie jest to napisane na reklamie)
Wiecie, że w niedziele jest święto, mam nadzieje, że parkingi portu sa czynne wtedy, bo port na pewno zamknięty.
?? Jakie święto ??
Trzech Króli :)
Wszystko wtedy jest pozamykane.
Fuck... no to parking podziemny tez będzie zamknięty. Pozostaje parkink przed centrum ale będziemy wystawieni na kaprysy pogody.