Ale oni tam tylko stoją w garażu. Na szczęście jest kilka filmików obok. Kiedyś rozglądałem się za takim wyścigowym klasykiem ale ceny powalają.
Printable View
Ale oni tam tylko stoją w garażu. Na szczęście jest kilka filmików obok. Kiedyś rozglądałem się za takim wyścigowym klasykiem ale ceny powalają.
Prezes ale przyznasz ze garaż całkiem fajny :)
Noo Motofan zacne Alfy na tym filmiku! Ale tylko jedna z takim spoilerem jak moja :D hee
No tylko jedna :)
Nooo, piket, dziś mało co, a pozbył byś się nie tylko tego spojlera;) Mało brakowało, a nie wyrobił byś się i nie zdążył przed ciężarówką z przeciwka (jechałem tym wojskowym honkerem którego tak bardzo chciałeś wyprzedzić) :P mrugałem jak Ci się udało, ale pognałeś dalej w kierunku Słupska... Chciałem zadzwonic i Cię ogólnie zjebać, bo na serio niewiele brakowało...nawet nie zauważyłem kiedy pojawiłeś się obok mnie. Ale niestety ostatnio zgubiłem telefon i straciłem część kontaktów. Paula nie była by z Ciebie dumna :P
ahah no nieźle :) trzeba było zacząć strzelać :D
Garaż ładny, przestronny, blisko toru. Ja nie mogę takich filmów oglądać. Grozi to kredytem w celu zakupu jakiejś głośnej zabawki.
Darek może kolejny będzie taki http://www.youtube.com/watch?v=ETSpaLqk-0U ? :)
hee Maćku Paula akurat jechała ze mną ale ona jest przyzwyczajona do takiej mojej jazdy na centymetry... :D
Widziałem że mrugnął światłami ale myślałem że mi sę przewidziało...
Trzeba było depnąć tym honkerem! heh
Arku byłem szybszy od pocisku nie miałby szans trafić! :P
Taaa, depnąć... silnik 2.4 i coś okolo 80KM :) to nie jeździ:) chyba że po terenie. Tam już radzi sobie całkiem przyzwoicie.
Jak ja bym chciał żeby Monika też się przyzwyczaiła do takiej jazdy czasem ze mną...;)