-
To jak zdzisiaj ? Pisze się ktoś na wieczór czy nie ?
-
Ja dziś odpadam, od rana w robocie do tego 21.00 musze być w M-ce to mi się nie opłaca, za tydzień byda
-
Ja chętnie przyjadę dziś ale Kowal159 jak mamy sobie we dwóch postać to się nie opłaci raczej
-
Ja dziś też odpadam bo wyjeżdżam na weekend :P
-
Bum Bum Bum*:D ileż można sie uczyć i robić projekty ?? Uwaga Uwaga w czwartek jest Spot najprawdopodobniej :D także otwieram liste podciepuja temat do góry jo sie zjawia :D bo już dawno żech nie był :D*także w[isywac sie wpisywać
a i zracji tego że jest półfinał to proponuje spotkać sie tak koło 19.00 do 21.00 zawsze 2 godzinki i można na meczyk pojechać :D
-
Hans bardzo dobry pomysł z tymi godzinami mnie pasuję jak najbardziej z racji tego że jeszcze na 22 do pracy musze jechac
-
Ja na bank muszę patrzeć na meczyk :D Nie jestem kibicem co prawda, ale grają Włochy vs Niemcy!! To trzeba oglądać :D Mecze Poloków niedorobów można było mieć w życi, ale ten mecz trzeba obejrzeć :D haha :D
-
tak ale ja sie pytam hitmann kto bedzie a nie czy mecz warto oglądać :P hahaha :D ale swoją drogą mecz bedzie zajebisty
-
No ja raczej z racji meczu nie będę jednak :D
-