Masz te opcje na czerwono? Sprawdź czy aby na pewno masz w programie w lewym dolnym rogu aktywowany klucz za pomocą przycisku register. A ostatnia opcja to być może jakieś lewe klucze skoro z allegro. Różnie bywa
Printable View
Masz te opcje na czerwono? Sprawdź czy aby na pewno masz w programie w lewym dolnym rogu aktywowany klucz za pomocą przycisku register. A ostatnia opcja to być może jakieś lewe klucze skoro z allegro. Różnie bywa
Nie nie to jest pewny klucz bo na allegro kupiłem tylko program a po klucz się rejestrowalem na głownej stronie MultiEcuScan i wysłali mi klucz na e-mail po paru dniach
No właśnie jestem zaskoczony bo program pobiera się za darmo ze strony MultiEcuScan.net. Jedynie później w programie wciskasz przycisk register. Kopiujesz Hardware Key i na stronie multiecuscan używając tego Key'a i swojego e-mail'a przechodzisz dalej do płatności. Wysyłają License Key, który kopiujesz okienko niżej z miejsca gdzie kopiowałeś Hardware. Na ich stronie widnieje też oficjalny dystrybutor na Polskę i jest to PMfactory. Na allegro kupiłeś od nich?
No dokakdnie tak PmFactory to u niego kupiłem i właśnie jest dystrybutorem w Polsce wiec myślę że jest całkiem legal
Poddaję się. Ja mam przez oficjalną stronę i wszystko śmiga. Przeczytaj wszystko dokładnie co dostałeś w paczce od nich. Instrukcje, umowy licencyjne itp. Ewentualnie zadzwoń do nich i popytaj
No ja kupiłem sam program później dokupilem ten kabel, a dziś pożyczyłem od znajomego interfejs elm 327 to nawet z engine się nie połączy
- - - Updated - - -
Masz też ten kabel VAG Kkl? I łączy z engine, ABS, air bag? A ta ostatnia opcja na przełączniku do czego służy?
Znajomy ma auto z grupy FCA?
Interfejs ELM327 musi być dostosowany do naszych aut (usunięcie pewnego rezystora), inaczej nici ze współpracy. Ponadto do łączenia się z niektórymi modułami potrzebujesz adapter A1, zgodnie z tabelą
https://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
Ale to wszystko skomplikowane
Czyli nie z jadę jednego interfejsu żeby mi wszystko śmigalo?
ELM327 z usuniętym rezystorem. PM Factory sprzedawał kiedyś takie z wbudowanym adapterem A1 (switch we wtyczce).