Toruń >> Warszawa ok 250km przy 180-190km nic mniej to spalanie ok.8-9l i rosło, ale dojechałem
po Warszawie nic się nie zmiana czasami 8l czasami nawet 12l/100km, ale to jak w godzinę pokonuję ok 15km
Printable View
Toruń >> Warszawa ok 250km przy 180-190km nic mniej to spalanie ok.8-9l i rosło, ale dojechałem
po Warszawie nic się nie zmiana czasami 8l czasami nawet 12l/100km, ale to jak w godzinę pokonuję ok 15km
Dziś nie wiem jak mi się to udało ( chyba się starzeje ) trasa Bytom- Bielsko udało mi się zejść do 6,1 ( 10% miasto ,reszta trasa ) . Prędkość 90-110km/h na trasie . Fura - czołg SW 1,9 JTDm 150KM z wszystkimi eko ujstwami jakie fabryka dała i Q-troniciem .http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=168352&stc=1
Eeee emeryt już z Ciebie :-P
A tak poważnie, mi też tyle pokazuje, baaa nawet 5,6 - 5,8. A później pod dystrybutorem 1,5 litra więcej. Więc ja to coś między gajgerami używam tylko do pokazywania stacji radiowych:-D
nie pokazuje ci info o stacji ??
moze nie przestawiles ? :D
a trip A , trip B - przestawial ? :-)
bo u mnie tym zmieniam przeciez podstawowe wyswietlanie :-)
A , B , radio
:-)
ale chyba mozliwe ze bedzie - " dla wersji/rynku gdzie przewidziano " jak to czesto bywa :p
az sprawdzilem :
strona 36 - "gdzie przewidziano " :p
Moja chyba szła na Azerbejdżan :) .Dziwie się ,że zamiast wlewu na paliwo nie ma wsypu na wągiel :P
o ile dobrze sprawdzilem :-)