A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Printable View
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy który migał/migała mi w Czerwionce-Leszczyny wczoraj ok 12. Przepraszam nie odmigałam;/
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na ramkach autka.pl, którego mijałem w piątek około 7:30 przy skrzyżowaniu Prądnickiej z Conrada i Opolską (czyżby Tomek_KRK??)
pozdro dla kierownika czarnej 159 która dojechała mnie na trasie w strone Katowic ok godz 15. pomrugane :)
Pozdrawiam widzianą wczoraj 159 na parkingu galerii krakowskiej, którą nomen omen wpuściłem przed siebie.
Może nie machałem czy mrugałem, ale wahlowalem jak de*bil łapami żeby Pani sie wciskała, na koniec okazało się, że oramkowana : )
Michał
h 14:00
http://img209.imagevenue.com/loc375/..._122_375lo.jpg
Pozdrawiam kolege z kobieta, ktorzy odjezdzali z okolic Kosciola Jozefa, jasna 147 okolo godziny 14 w niedziele. Bylismy na spacerze, wiec nie machalem, ale ramki na aucie byly.
Pozdrawiam ciemną oramkowaną 164 wjeżdżającą pod "Land Rowera" w Wieliczce koło 7:40 - ja leciałem od Grabówek :)
Pozdrawiam Pietropili mijanego w korku Tychy - Katowice, oczywiście pomachane było
Kurde, a ja jeżdżę co prawda moją alfa od jakiegoś miesiąca i jeszcze nikt mi nie odmachał:))
Pozdrawiam czarną oramkowaną Giuliettę ST... za którą jechałem po terenach przemysłowych w Tychach koło 14
Pozdrawiam właściciela AR GT czarna na rej. SD widziana pod przychodnią w Będzinie na oś. Zamkowym. Pozdrawiam posiadacza czarnej AR 156 SW na ramkach pod media markt w Czeladzi widzianej w sobotę.
Pozdro dla właściciela czarnej oramkowanej 159 zaparkowanej w galerii krakowskiej.
ponowne pozdrowienia dla kolegów w jasnoniebieskiej 147 SY widzianych dzisiaj na dk 88 po 14;)
Przyznać się kto jeździ ciemna 156 na blachach SCI z ramkami, dziś widziałem jak wyszedłem z roboty pod kopalnia KWK Ziemowit w Lędzinach.
Pozdrawiam ;) Nawet nie wiesz jakie żywe reakcje kolegów wywołujesz :P I trochę się spóźniłaś dzisiaj bo zawsze na moście się mijamy :D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147, jechał po 14 na 88 w stronę A4. Za mną w stronę Bytomia ciemna GT mnie goniła w tym samym czasie. Na wrocławskiej chwile później blondynkę w czerwonej 156 SW.
Pozdrowienia dla conSpira widziany dzisiaj okolo 7:30 na Granicznej w D.G
czarną julke w chorzowe na gałeczki łapki były kolega na ramkach ok godz 9
Czyj czerwony Miciak stoi mi pod oknem na ul. Cieszyńskiej? :P
Pozdrowienia dla użytkowniczki b0rsuk ;) W tym samym miejscu i tej samej porze co zawsze :) Aby raz zdążyłem pierwszy pozdrowić :P
@Przemek12345... jechałeś dzisiaj obwodnicą w Bytomiu i zjechałeś na PŚ ?
ConSpir nie chowam sie po krzakach ale prawie. Czekam rano pod robotą. Dzisiaj też cie rano widziałem :) Pozdrawiam
Pozdrawiam kolegę w czarnej 156 SO 0420H albo cos takiego kojarze bo kiedys juz się widzieliśmy; a dzisiaj w korku na dojezdzie do ronda na Modrzejowie, zawracalem bo jak zobaczylem ten korek to zwątpiłem:( jechałem do Mysłowic na Morgi, pewnie za godzine bym się przez te Mysłowice nie przedarł...zawróciłem i pojechałem przez Sosnowiec i koło giełdy w Mysłowicach potem Obrzeżna Zachodnia bodajże...swoją drogą to mogliby coś zrobić z tym centrum Mysłowic bo to jest jakiś dramat...
Czarna, oramkowana 156SW widziana dzis na Czulowie, kto to?;] Chyba ta sama widzialem pare razy na os. B.
"pozdrawiam"
Pana który to jadać na trzypasmowej 86 kierunek Sosnowiec ( od Katowic ) poczuł się na tyle szybki żeby
zmienić pas na skrajny lewy ( z tych trzech , nadmieniam że na skrajnym prawym jechali inni ok 90-100 )
i "zasuwać" z prędkością bliską 120 chyba ...
chyba ta jego 156 z blachami SK .. powodowała w nim takie wrażenie "bycia szybkim"
mnie niestety zmusiła do zahaczenia o pobocze ( dobrze że tam akurat jest kawałek nawet po lewej stronie ) i gwałtownego hamowania
mniej kulturalnie :
ty ch..ju je..bany
lewe lusterko nie gryzie
!!
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej GT rej. KOS, widzianego koło 7:00 na ul. Krakowskiej w Bielsku
Pozdrawiam prawdopodobnie 156 na rejestracji SCI która się trzyma na trititce i stoi pod kopalnią KWK ZIEMOWIT oraz za włożenie wizytówki forum Alfaholicy za wycieraczkę:D
Pozdrowienia dla miłej Pani jadącej dziś po godz 14 z ul Malborskiej na Walerego Sławka czarną AR 156 , były obustronne pozdrowienia :)
Ponowne pozdrowienia dla Pani b0rsuk ;)
pozdrawiam również:) w ostatniej chwili Was zauważyłam bo jakoś coraz bardziej spóźniona jestem;P
No właśnie za każdym razem coraz bliżej Bytomia się widzimy :P