Napisał
gramian
Bardzo ładny egzemplarz, wracając ze Świdnicy kupiłem guiliette od ALFAFUN.pl . Po za klapą bagażnika jest w oryginale, skóry jak nowe, plastik,i lakier również. Czujnik pokazywał równo, szpary itd dobrze. Jestem mega zadowolony ;) Także powyższe ogłoszenie już nie aktualne ;)
Ale wracając do ogłoszenia ze Świdnicy
Po rozmowie telefonicznej miało być super zadbane auto, salon PL itd, a że miałem 400km w jedną stronę to wydawałoby się, że warto jechać... "Będzie Pan zadowolony" usłyszałem. Na miejscu okazalo się troche inaczej. Praktycznie każdy element karoserii obtarty lub z wgniotką, maska nie grała ze zderzakiem, klapa tylna również. Było widać, że auto po wjeździe w zaspe czy czy coś drobnego zderzak się przesunął i właściciel tak zostawił. Tylna klapa odbijała błotnik, trochę skoszona- trochę pracy i by to poprawił, czy wgniotki techniką PDR. Polerka wyciągnęłaby większość, ale fotel kierowcy (czerwona skóra) bardzo zniszczony, reflektor przedni z ksenonem pęknięty, opony łyse, ale zrobione hamulce, sprzęgło z dwumasem przy ok 100k i rozrząd przy 60k co wydawało się atutem, choć na jedno i drugie było za wcześnie. Przelecieliśmy czujnikiem- lakier oryginał. W grę wchodził tylko rabat na paliwo i na szczęście nie dałem się przekonać. Pojechaliśmy z powrotem przez Wrocław, zadzwoniłem w 2 miejsca i tak wróciliśmy ideałem od alfafun'a jeżeli mam porównywać te 2 sztuki.
pozdrawiam