a ja pozdrawiam 156 czerwoną która mi mrugala w centrum Lublina (kolega bez ramek) oraz dla wlasciciela 145 LU ... samochod widzialem zaparkowany przy galeri Lublin
Printable View
a ja pozdrawiam 156 czerwoną która mi mrugala w centrum Lublina (kolega bez ramek) oraz dla wlasciciela 145 LU ... samochod widzialem zaparkowany przy galeri Lublin
pozdrowienia dla właściciela/li 159 ozdobionej do ślubu widzianej dzisiaj w Boguchwale.
ja pozdrawiam dwie 159 SW widziane jedna w Polanczyku pod jednym z domow gdzie szukalem noclegu(granatowa) i druga-szara/brazowa chyba 2.4 bo z dwururka w Wołkowyji przy glownej drodze(stala sobie na poboczu.Pozdrawiam rowniez kolege z czarnej 147 ktory mnie przepuscil w Polanczyku na waskiej drozce i dzisiaj spotkanego starszego Pana pod biedronka w Lesku w czarnej GT chyba na sanockich blachach-na tych pieknych felgach co ostatnio byla taka na bazarze(moze to wlasnie ta sama).Pozatym pozdrawiam inne 147,156 widziane na trasie Dębica-Strzyzow-Solina-Polanczyk oraz Polanczyk-Lesko-Rzeszów-Dębica.
P.S jeszcze zapomnialbym o chyba granatowej lanci kappie widzianej w Polanczyku na samym koncu cypla na ramkach lanciaklubu.Wiem ze miala zapiete felgi podobne do peugeota 407 coupe i piekne jasne wnetrze.I jeszcze pozdrawiam wlasciciela zoltego porscge 944 albo 924 bodajze na RLA ktorego dzis wyprzedzilem w okolicach Zagorza.Wyprzedzic porsche to cos hahahaha
Ooo, szkoda że się nie spiknęliśmy dziś.. Leciałem Łańcut-Krasiczyn-Sanok-Rzeszów :)
P.S. ktoś z Klubowiczów w 156 się dziś ścigał z białym BMW spod świateł obok Makro do ronda na górce ok. 17-18? Stałem trochę z tyłu, ale przyblokował mnie Kangoo, pogoniłbym to BMW :D
To w Polanczyku wczoraj było kila alf z Dębicy. Ja też byłem i widziałem jeszcze jedną zaparkowaną 156 srebną RDE.Tą Lancie też zauważyłem.
no to srebrnego sedana na RDE tez widzialem.Byc moze to byles Ty
Ja byłem w Polańczyku cały weekend i nikogo z Was nie widziałem... :/
ja bylem od piatku do niedzieli.W sobote tylko pojechalem w gory.
ale było. Seria ze wstąrzkami nie występuje :)