No dokładnie, jak pogoda dopisze będzie dobrze, jak nie...
Printable View
No dokładnie, jak pogoda dopisze będzie dobrze, jak nie...
Nie ma się co mazgaić :) Póki co pogoda, jak na styczeń, wyjątkowo dopisuje :)
Rozpadało się po to by na niedzielę się rozpogodzić ;)
Jeśli ktoś nie dostanie do północy PW z info odnośnie najbliższego spotkania to niech się do mnie zgłosi.
Pewnie ja nie dostanę :)
No właśnie nie miałem na liście - ale już jesteś dodany i następną wiadomość dostaniesz :).
marcin_ldz - też nie dostanie, ale to ze względu na pełną skrzynkę.
Dużo ludzi będzie? Bo nie wiem czy dygać z Poznania :)
Rybeńko - z Poznania kawałek na takie spotkanie jest a z frekwencją trudno przewidzieć ostatnio nie schodzimy poniżej kilkunastu AR. Jeśli masz się wybierać do Łodzi w innym celu a spotkanie zaliczyć przy okazji to wpadaj, ale jeśli tylko na takie spotkanie to proponował bym jednak przyjechać jakoś wiosną/latem gdy będziemy organizowali spotkanie plenerowe :). Ogólnie tak czy inaczej zapraszam.
Hehe, nie no tak czy siak będę w okolicy w weekend, akurat sprawdziłem forum i widzę, że spocik jest więc tak myśle, aby się zjawić bo fajny zbieg okoliczności :)
A no to jak tak to tak ;). Też byłem tak kiedyś przy okazji na spocie w Krakowie nie wspominając o tych w Szczecinie ;)
P.S. Nick mnie zmylił bo taki bardziej kobiecy.
WAŻNE INFO:
Damian zwrócił mi uwagę na fakt iż 6 stycznia parking podziemny może być nieczynny. Myślałem, że tak jak w Manufakturze czynne będą atrakcje dodatkowe ale na stronie Portu Łódź umieścili info iż będzie nieczynny. Galeria Łódzka również nieczynna. Wiec z jej parkingu też nie będzie można skorzystać. W związku z tym spotykamy się na parkingu przy Porcie (naziemnym) czy zastanawiamy się nad innym miejscem?
Ewentualnie możemy spotkać się w Porcie i zrobić sobie przejazd przez miasto w inne miejsce.