ciemnoszara 156FL sedan na blachach PWL widziana na Orlenie w Babigoszczy (zachodniopomorskie) w drodze nad morze/z nad morza. Pozdrowienia z czarnej 159.
Printable View
ciemnoszara 156FL sedan na blachach PWL widziana na Orlenie w Babigoszczy (zachodniopomorskie) w drodze nad morze/z nad morza. Pozdrowienia z czarnej 159.
Pozdrawiam kierowcę 159 na PSR dzisiaj ok 5:30 na A2 jadącą w kierunku Warszawy ;) Chwile jechałem za Tobą ale później uciekłem ;)
Pozdrawiam tego kto się do mnie 'dosiadł' pod kaliskim Aquaparkiem ;)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/07/92.jpg
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
heheheh.... również pozdrawiam kolegę... trochę pokrążył żeby znaleźć "odpowiednie miejsce do parkowania" .... mijałem go jak się wciskał :)
Załącznik 231281
Pozdrawiam kolegów parkujących pod stadionem przy olimpijskiej :)
Pozdrowienia dla blond kierowczyni czarnej 166 FL dzisiaj w rejonach ronda JN Jezioranskiego, ok godz. 16:15 :)
Pozdrowienia dla Gipsika - czwartek powrót z pracy po 14 oraz dwa razy bodajże wczoraj hehe :)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 mijanej dzisiaj w Owińskach na wysokości Prima Flora.
Pozdrowienia dla kierowcy przepieknej, czarnej (chyba, ciemno już było :)) Stelvio widzianej wczoraj na Ogrodach, przy zjeździe na Niestachowską. Zazdro!
Pozdrawian alfe 166 przedlift POS blachy w Dziwnowie jakies 8 min temu :)
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka