I znowu biała brera na trasie do złotoryi. Niestety zero reakcji :D A i jeszcze czarna 145 w Lubinie :D
Printable View
I znowu biała brera na trasie do złotoryi. Niestety zero reakcji :D A i jeszcze czarna 145 w Lubinie :D
Olaf!
Słyszałem, że mrygałeś ostatnio do mnie.. tzn mojego auta ;)
Jechał akurat mój ojciec z bratem, ale podobno odmachał ;)
Pozdrawiam!
No tak wyjeżdzali spod reala. Tak myślałem że to twoja :):D
Pozdrawiam
komus pomachalem i natrabilem dzis na zernikach kolo 9.30 czarna 147 rejestracja okl?
Pozdrowienia dla czerwonej (lub wiśniowej) 145 (lub 146) na tablicach DDZ spotkanej dzisiaj na trasie... pomiędzy Świeciem a Bydgoszczą... Ciekawe czy to ktoś od nas, ramek nie zauwazyłem, ale lało tak, że nie jestem pewien nawet modelu i koloru.
stalowa gt dzis przy zjezdzie z legnickiej w stacyjna:)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 na drodze Wrocław - Siechnice, wczoraj około 19:30. Pomachane, odmachane! :)
Wczoraj przy światłach pod Tesco w J-G widziany Kasza85. stałem Eclipsem a ty wjeżdzałeś do "KASTORAMY" dziś w SZklarskiej widziana zielona 156 2.4JTD na klubowych ramkach(mimo to włożyłem wizytówkę za wycieraczkę i zostałem rozpoznany(kolega wysłał mi PW) jeszcze raz pozdrawiam :)
a no byłem. trzeba było trąbić mrugać to bym wiedział czym jeździsz bo w okolicy widzę że jesteś często. ostatnio w lubaniu widziana 15X(159 czarna) na klubowych ramkach, kto to??
A to pewnie dyr. fin. z mojej firmy :)Cytat:
Napisał Dante[PL