-
to jak dziś?
Wpadamy normalnie na 20.00? czy na 19.00 aby posiedzieć troche dłużej i kto chce to na szpile poleci, chyba, że w okolicy bydzie kajś mecz transmitowany to można podjechać :D
-
no to niewiem spotykamy sie dziś :D czy umawiamy ekipe na za tydzień jak już euro nie bedzie ? i czy spotykamy sie na 19.00 czy 20.00 czy na Niebieskim czy na górze ? :) dużo pytań tak mało odpowiedzi :p
-
No to wpadnijmy na 19.00 przykładowo i tyla :D
chociaż kij wie jaka będzie frekwencja przez Euro
-
jak juz pisalem moge dzis podjechac na 19 tylko nie wiem gdzie :P a w sumie to umowilem sie z georgem dzis na spocie ma obejrzec co mam do roboty w swojej belli:P no i jeszcze jedna sprawa moze ktos z was wie co moze byc nie tak skoro sprawdzam olej co jakis czas i juz 2 razy mi sie zdarzylo ze bagnet byl suchy po czym dolalem oleju i przejechalem sie troche no i na bagnecie wyskakuje full :( nie mam pojecia ocb :( a oleju nie wpierdziela bo nie kopci na niebiesko a jak dam jej w palnik to troszke na czarno ale to chyba jak kazdy diesel :P moge powiedziec tylko tyle ze silnik mam od dolu troche przypocony no i na pampersie jest tez taka warstwa jakby oleju czy czegos w tym stylu :( wiec ktos co to mzoe byc /?? moze dzis na spocie ktos mi cos doradzi albo obejrzy i podpowie co mozna z tym zrobic.
-
Dobra tto spotykamy sie dziś na 19.00 na Niebieskim ewentualnie jak będzie fajna pogoda to wyjedziemy na dwór ale puki "poranny WueF w podziemiu to i my :P
-
To dziś kto może i chce to na 19.00 wpadać!
Damian zobaczymy co i jak
-
-
hehe ja sie ociupinke w wielkim stylu spuźnie :D* żartowałem będe na 19.00 :D
-
ja tez jestem na 19 Hans jedziesz przez Murcki?
-
Ja też wpadnę dzisiaj :)
I wyjdzcie z podziemia :)