Jeśli Twoja to ta na tablicach PKE to widziałem :) chciałem zaparkować bliżej Twojej ale nie było miejsca :D
Pozdro:)
Printable View
Oczywiscie mialo byc napisane 147 ;-). Tak jestem u znajonych fajne masz fele. Pozdro :-)
Rano kolo 10 w kaczorowie czarna 147 z pomaranczowymi felgami DBA i kolo 17 w bolkowie GT OPA . Dwa razy machane odmachane
147 to ja :) pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9195
Widziane srebrne 156 chyba na ramkach w Szczawnie na rondzie, najważniejsze; machane - odmachane.
Dzisiaj na trasie Strzelin-Wrocław widzana czarna 159'ka na DST lub DW(bez ramek), odmachane oraz czarna 156 DW sportwagon na podwalu. Pozdrawiam!
Srebrna 156 sedan przed lift PRA XXXX oramkowana, widziana dosyć często koło Prokuratury w Legnicy :)
Pozdrawiam
dzisiaj przed 8 na Świebodzkim jakaś 147 czerwona za mną jechała:)
Pozdrawiam widzianą dziś w Karpaczu koło 15:30 niebieską brere, na blachach DB z ramkami chyba MAUPA?? ;) Machnąłem stojąc obok auta(Srebrna 147 FL na ramkach DZG), bo wiedziałem że z forum :cool:
Czyja czarna 159 na ramkach kręcąca się po Wałbrzychu nowy kolega czy kupiona już z ramkami ?
Błękitna 156 SW z ramkami - blachy bodajże DBA xxxxx. - machałem wczoraj jako pasażer z Audi - okolice Strzegomia. Kto to taki ? :)
Namierzony dzisiaj Konrad (murgal) na Kamiennej chwile po 14.00 ;)
Czerwona 147(Rafał ???) :D na drodze ze Złotorii w stronę Kapeli machałem z szarej Cromy
Czarna 156 DW 148xx na ramkach widziana pod budynkiem B5 na PWr. Pozdrawiam
Namierzona 159 SW na ramkach koło Targpiastu dzisiaj ,na tablicach ONY...
Tak jest, parkuje tam codziennie [emoji3]
Dzisiaj i wczoraj mijana biała GT koło Gniechowic , ja zamyślony po nocce dostrzegłem po fakcie... Pozdrowienia
Pozdrawiam kolegę z 159 sw Mocca jadącego wczoraj za mną na DZA na Strzegomskiej.
Dzisiaj, godz. 12.05, Legnica ul. Złotoryjska granatowa AR GT bez ramek rej. DLW.... (chyba) machane do mnie , ja z troche opoznionym refleksem odmachalem.
Pozdrowieni dla Tallmena widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Kusocińskiego z Broniewskiego
Dzięki również pozdrawiam mrugalem długimi jak Kasia machała :)
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
Pozdro dla kolegi poznanego przed chwilą na Lotosie[emoji6]
A witam, witam. Dobrze, że miałeś ramki choć przyznam, że jakieś inne niż widuje się zazwyczaj. Tak jak mówiłem jakby co to mam kabelek i FESa.
BTW - widziałęm u nas na osiedlu jeszcze szarą 159SW na blachach bodajże OB ;)
Jeszcze trochę i będziemy sobie organizować mini spoty osiedlowe :D
U nas na osiedlu jest więcejd alf. Jest też forumowicz 166 i parę 147. Także,spocik może być. Jestem za[emoji3]
pozdrowienia dla Jagody z czerwonej 146 widzianej u mnie pod domem a potem parkujacej na sudeckiej ;)
Wczoraj koło 20 widziana srebrna 166 na DW ~rain ? na ul. Rybackiej ( niedaleko Placu Jana Pawła II) , machałem ale kierowca mnie chyba nie zauważył. :)
Tydzień temu również widziany - na rondzie Havla, jechałem za Tobą :-)
Dzisiaj ok 12 czerwona 147 fl jechala za mna estakada klecinska, pozniej ok 16 chyba Rain na inzynierskiej:)
Dzisiaj pozdrowionka 156 SW na DKL przy zjeździe z ronda Tesco :) odmachne przez kolegę :)
Jak ty to robisz że tobie wszyscy odmachuja mi jakoś nie chcą może nie widzą że to alfinka jedzie
Większość nie mqcha ale o tych nie pisze na forum :)
Pozdrowienia dla 147 FL, z którą mijałem się dzisiaj w Legnicy