-
i ja się dołączam z żoną i mają do życzeń i do zobaczenia 30 grudnia!! . gosia mówiła że co to za ekipa co nie może się spotkać 30 na życzenia noworoczne. ja placek przytargam a wy załatwcię kawę stoliki krzesła jakiś baldzchom dla mnie i grzejnik oraz oczywiście berło i koronę bo od nowego roku prezes się ponoć zmienia. obecny ma ponoć kontakty w mediach ale to za mało:-P
-
No to ja z rodzina bedziemy nastepni z zyczeniami swiatecznymi (na noworoczne przyjdzie czas jeszcze)...A wiec wszystkim milosnika Włoszczyzny ich dziecia i oczywiscie tych madrzejszym polowka zyczymy z zona i Emilka szczescia, spelnienia zyczen i marzem i wesolych swiat oraz wszystkiego czego kazdy i kazda z was sobie wymarzy...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i do zobaczenia 30 grudnia (mam taka nadzieje)
No a sobie tak jak Tomasz wspomnial tanich czesci hehe :)
-
wszystkim Alfaholikom z naszego Teamu życzymy spokojnych Świąt, wiatru we włosach, niezawodności aut, pustych fotoradarów{to dla Ciebie Tomasz} gumowych drzew i do Siego Roku
-
Ostatnio jak sie przeprowadzalem prezes na mnie nakrzyczal ze nie poprosilem o pomoc wiec teraz ... Bardzo prosze o mala pomoc ... czy 28 mialby ktos troszke czasu i pomogl mi przewiesc kilka rzeczy??nie ma duzo i duzo noszenia tez nie bedzie ale pomoc bardzo by mi sie przydala... jesli nikt nie bedzie mogl w tym czasie mi pomoc to jak najbardziej to zrozumie...
-
ja oprocz tego ze ma urodziny i do 17 jestem w pracy a o 18 ide do dentysty :) to moge
-
-
koledzy co z piątkiem?? jak tak to napisze wątek na fbk może ktoś wpadnie
-
ja jestem za :)
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
wszyscy sa tak objedzeni ze nie maja sily nic napisac :)
-
piatek spotkamy sie na lotnisku ale najpierw o ktorej pasuje wszystkim? ja jestem do 17 w robocie najwyzej pozniej dojade
-