Dzięki [MENTION=56922]lesnik201[/MENTION] zobaczymy co febi warte.
Printable View
Dzięki [MENTION=56922]lesnik201[/MENTION] zobaczymy co febi warte.
Ewentualnie SKF jest jeszcze dobrej jakości. SKF jest dostępny w intercarsie za rozsądne pieniądze
Naskrobane przez Galaxy S7 EDGE
Gówniany ledowy zamiennik żarówki w5w pozycyjnej złamał mi się i wpadł do środka lampy. :/ Jutro będę próbował wyciągnąć, jakieś pomysły?
Gdzieś czytałem o owinięciu drutu taśmą klejącą ale jakoś w to nie wierzę. Ewentualnie zakup chwytaka magnetycznego giętkiego ale to nie będzie łatwa sprawa bo musi być cieniutki. Trzecia opcja to odkurzacz ale raczej nie da rady.
Widziałem w biedronce takie chwytaki magnetyczne na elastycznym ramieniu. Możesz spróbować. Chociaż nie wiem czy ta żaróweczka się przyciągnie
Kontrolka silnika na środku autostrady. Zjechałem do MOPa, zgasiłem, nie odpaliłem. Poczekałem, odpaliłem, ruszyłem i znowu to samo. Co ciekawe moc jest, ale przepustnica działa "do połowy" no i nie daje się odpalić bez chociaż lekkiego przestudzenia. Jutro z rana mechanior bo w piątek po południu wylot na KR, jasny gwint.
Zauważyłem dużo mikro rysek widocznych pod słońce na lakierze i nie wiem teraz, czy to przez moje nieumiejętne mycie szczotką, czy po poprzednim właścicielu i właśnie zaczęła się zmywać jakiś wosk na 3 miesiące, którą mi sprzedający nałożył zanim wydał auto. Akurat mija jakieś 3 miesiące po zakupie.
Sprzedający wysmarował lakier czymś z duża ilością wypełniaczy. Możesz zrobić to samo albo wypolerować auto i dbać o nie.
Tylne wahacze wzdłużne lecą do wymiany ;/ - zaryzykowałem i zamówiłem wahacze Monroe, niestety nie udało mi się nigdzie znaleźć TRW, której to marce w kwestii wahaczy jestem wierny ;)
Rozrusznik zaczął wariować. Znalazłem fakturę. Instalowany (refurb) w listopadzie 2013, już po gwarancji.
I chyba M32 się niestety odzywa. Włoszka zaczyna testować moją cierpliwość...