Moze chcial sie sprawdzić od słupka do słupka:p jeszcze tam nie byliśmy ale ciągle i intensywnie o tym myślimy :p pasuje sie tam w końcu wybrać;p trzeba Michała zwerbować żeby to zorganizował:p a puki co ty tylko "Chorwacja" ;p
Printable View
Moze chcial sie sprawdzić od słupka do słupka:p jeszcze tam nie byliśmy ale ciągle i intensywnie o tym myślimy :p pasuje sie tam w końcu wybrać;p trzeba Michała zwerbować żeby to zorganizował:p a puki co ty tylko "Chorwacja" ;p
No myślałem że będą chęci coś tak przycisnąć :D , ale jazda z taką prędkością jak jechaliśmy też nie była zła, ważne że piękne włoszki jechały razem :D
i tak zniszczyl bys go momentem hehehe :) no trzeba jakos sie wybrac ja jak tylko pogoda to chorwacja albo grodek chodz czysciej jest na chorwacji pasowal by jakis zlot nad woda duzy grill nad woda zawsze dobra atrakcja :)
Taka jazda relaksuje :p następnym razem nie będzie tak spokojnie :p pasuje cos myśleć o jakimś zlocie bo lato sie skończy i będzie lipton :p
zrob sobie zlot na hcorwacji :) rozlozymy sie grille rozpalimy :)
Aż za spokojna i pod koniec fantazja już mnie poniosła nie wytrzymałem takiej prędkości hahahah :D
Ciesz się że ja zachowałem spokój bo na wjeździe na autostradę stały 2 radiowozy :P
Noo własnie nie wiedziałęm o co biega że tam stały o.0 lodówki by Cię nie dogoniły :D
Stali sobie na kogutach w dwa auta i gadali ze sobą na pasie do włączania się do ruchu :P
Dostaliśmy dziś propozycję na spota wyjazdowego od naszej koleżanki Vanessy. Otwarła ona lodziarnię w Olkuszu o nazwie "Vivien" na ulicy Nullo 23 i serdecznie nas zaprasza. Ja z racji iż ostatnio nigdzie nie byłem to jestem chętny na mały wypad na lody poza nasze okolice :) Jeśli jest ktoś jeszcze chętny to piszcie tutaj i obojętne kiedy chętnie bym się wybrał :)