Mogłem jechać przez Krakowską koło Shella i Dojazd Staroniwa, ale Legionów nie bardzo. Mimo wszystko dzięki i wzajemnie :)
Printable View
Pozdrawiam wlasciciela 159 SW 1,9 z ramkami klubowymi w kremowym kolorze albo jakims takim. Nie jestem pewien bo był już zmrok.
STała zaparkowana pod Tesco w Bilgoraju w srode gdzies koło 19.
Pozdro równiez dla własciciela czarnej 156 SW ti na tablicach z Austrii lub Szwajcarii widzianej wieczorkiem w Biłgoraju.
Powodzenia w sprzedaży. Zacnie wygląda :)
pozdrowienia dla Maćka, którego Alfa stała około 15.45 na parkingu pod kościółkiem :)
ps. poluje na takie fele jak masz <3
Do twojej lepiej pasuje wzór inny tzn taki jak np. w tej aukcji:
http://allegro.pl/alfa-romeo-felga-f...500198410.html
W tym rozmiarze ten wzór na 147 jak dla mnie miażdzy cy..... :)
Żeby nie było OT również pozdrawiam, a Ciebie widziałem coś po 16 chyba jak koło stadionu Twoja bella stała:P
powiem Ci, że te mi tak ooo się widzą :P moja stała tam bo na meczu byłem i czekała, aż wrócę :D heh :)
Pozdrowienia dla towarzystwa z niebieskiej 156 1.9 jtd spotkanego dzisiaj przed 18 na Krakowskiej w Rzeszowie. Stałem za Wami chwilę na światłach, machałem, mrugałem i w końcu zostałem dostrzeżony :) Danielloo to Ty? Czy już nowy właściciel?
Witam witam!!! Również pozdrawiam!!! Zagadaliśmy się z żoną!!! tak tak to jeszcze ja!!! strasznie ciężko sprzedać alfę !!! a tak chcielibyśmy nową!!! ale z tą tez masę wspomnień związanych bo nigdy nas nie zawiodła!!!
pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w rzeszowie tuż przed 9 koło stadionu resovii ;) machnąłem, ale już chyba nie widziałeś :)