A się zastanawiałem czy nie zajechać... też bym sobie jakąś słitfocię strzelił :D
Printable View
A się zastanawiałem czy nie zajechać... też bym sobie jakąś słitfocię strzelił :D
Zajefajowe focie:D Ja bede dopiero za 2 tygodnie wiec wtedy zrobmy jakiegos grilla:D bo nie chce tego przetracic:P:D Jeszcze raz dziex za spocik. ja wezme 5kg kiłbasy i bedzie gitara;D:P
Z grilla chyba dzisiaj nici bo pogoda nie domaga...
dziś będę i postaram się kolegę przyciągnąć ;) weźmie ktoś kompa z kablem na wszelki w? świeci mu się poducha i w sumie nie wiadomo co mu tam jeszcze wyjdzie ;)
Carlos71-weź alfadiaga i kabel a ja wezmę swoje muzeum i też się podłączymy ;)
Ja dziś też planuję przybyć.
jakaś taka niezdecydowana dzisiaj jestem, ale może jednak się ruszę ;)
Dla Wszystkich :) Wesołych Świąt, dużo zdrowia wygranych w totolotka, sprawnych silników, jak najwięcej KM, małego spalania, szerokich dróg, wymyślnych upgrejtów ;p , i częstych spotkań pod mostem :) :)
Alelujaaaa :) aaa i czystego autka na poniedziałkowego śmingusa :)
Mateusz
Witam Wszystkich:)zawsze robimy spocik pod milenijnym o 19, w tą środe co teraz będzie czyli 11 kwietnia, oczywiście jak zawsze pod milenijnym ale już o godzinie 18:00 spotykamy się wszyscy na grillu bądź ognisku. Zintegrujemy się wszyscy bliżej. Zapraszam też nowych użytkowników na spocik. Weźcie ze sobą jakieś kiełbaski chleb lub bułki co tam wolicie. Pozdrawiam Wszystkich:)i mam nadzieje ze frekwencja bedzie duża:)Pozdro DJJacO:)
P.S.mperges bedziesz w tą środe:)?? Jeśli tak to weź aparacik zrobimy tym razem lepsze fotki, i może jakiś konkurs zrobimy lub cos:D:P
jestem za :) widzimy się pod mostem ale na samym końcu zjazd na dół. :)18.00 kiełbaski i bułki mile widziane :)