pozdrawiam kolege z czerwonej Gt, który około 9 na Racławickiej "miał przyjemność" korzystac z lawety/pomocy drogowej. Oby nic strasznego!
Printable View
pozdrawiam kolege z czerwonej Gt, który około 9 na Racławickiej "miał przyjemność" korzystac z lawety/pomocy drogowej. Oby nic strasznego!
chyba pierwszy raz ktos mnie pozdrawia to akurat widzial na lawecie:D nic powaznego sie nie stalo,ale auto unieruchomione bylo to sobie skorzystalem z darmowego assistance'a w pakiecie, co mi tam! Juz dzis pieknie smiga:) pozdrawiam rowniez
Widziany Steo pod hotelem Sudety :)
Wydziargane z mojego Idola 2S
No to widzieliśmy to samo auto i musieliśmy jechać w podobnym kierunku :)
Widziana 147 czerwona na ramkach dzisiaj na basenie w Chojnowie, okolice 19-20 pozdrawiam :)
również pozdrawiam ;)
w drodze do chojnowa mijałem też 159 mrugająca na DLU albo DPL :D
oraz pozdro dla kolegi z 147 FL w Rijo
Tez pozdrawiam, chyba gdzieś ramki zgubiłeś^^
wczoraj jeszcze widziane we wrocku:
pierwsza to 156 czerwona sedan kolo 11-12 rejestracja DL... na generała Kazimierza Pułaskiego(jechałem za nią ale zaraz za skrzyżowaniem w prawo odbiła)
druga to 147 fl srebrna 5d kolo 14.00 rejestracja DOA... na skrzyzowaniu generała,dyrekcyjnej, suchej i hubskiej, stała naprzeciwko wiaduktu kolejowego (nie mrugałem bo nie wypadało na skrzyżowaniu ^^) prowadziła kobieta o ciemnych włosach i okularach przeciwsłonecznych
Czyja czerwona 147 DW stała dzisiaj samotnie w lesie w Maciejowej, koło Jeleniej? :D
Wczoraj widziana we Wrocławiu na ul. Długiej na parkingu Tesco 147'ka na DOL, odmachane :-)
komu machałem w drodze na sobótkę ok 18? srebrna 147
A ja na byłem w Szczawnie zdroju i spotkałem niemal bliźniaczkę swojej belli.http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=169109&stc=1
Komu machałem? dziś, Wrocławska, Wałbrzych, piękna czerwona bella :D aaaa i jeszcze jedna widziana pod Casto :) czarna 159 na ramkach
Pozdrawiam czerwoną Giuliettę widzianą w niedzielę wieczorem na S8 przed wjazdem do Wrocławia. Odmachane :-)
Dzisiaj ok 8 rano na Alei Pracy ciemna 166 na Świdnickich blachach widziana:)
Widziane czerwone GT na wylocie z Lubina w stronę Legnicy około 9☺
Dzisiaj znowu w tym samym miejscu na Alei Pracy 166 na DSW
Pozdrawiam kierowce 166 DLW jadącego pewno na zlot 166
Mijana w Piskorzynie na drodze na Rawicz.
Machałem z Cromy brązowej ;)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 DL.... dzisiaj kolo godziny 12.00 na wyjeździe ze Złotoryi, na moście jechała w stronę Legnicy,jechalem na zderzaku lawety i w ostatnim momencie zauwazyłem :)
Ciemne 147 DB ..220 widziane na wroclawskiej kolo statoil.
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
Tosz to moje ? :D twin smark pewnie :D
Pozdrowienia dla miłej Pani w czarnym mito widzianej wczoraj na ul. Sowiej, były rączki w górze
Do następnego razu w naszym małym mieście :D pozdrowienia :D
Kto był dzisiaj nad zalewem w Stradomii? Dwie oramkowane alfy - jedna 147 DW 59... a druga to 159 sw PK 46... - pozdrawiam :)
Wczoraj widziany twin smark Maupy na Wyszyńskiego :D
a ja się nie przypatrzyłem :D hehe. To pozdrowienia i widzimy się następnym razem :D
W Neonecie to spotkać możesz Rafała - rafallysek ;) 147ki podobne ale z delikatnymi różnicami ;)
A wypatrywałem w drodze powrotnej bo jechałem w niedzielę wieczorem w stronę Poznania ;)
Ale po drodze w Niedziele w drodze z Rawicza na Wińsko, albo w samym Wińsku widziałem chyba Rain`a
srebrny 166 FL, DW rejestracje. Kierunek na Wołów/Lubin
Po zdjęciu widząc czerwoną DZL myślałem że to alfaholik z Neonetu , a jednak podobni a nie ta osoba.Wracałem w poniedziałek w obiadową porę .
Tyle co to już pomyłek było to nie zliczysz ;)
Rafał ma KN12 o ile dobrze pamiętam ja KT11 :D
Co ciekawsze przeglądy mamy praktycznie kilka dni po sobie i już nie raz słyszałem od diagnosty - po cholere ja przyjeżdżam drugi raz w ciągu tego samego tygodnia skoro dopiero co mi przegląd podbijał :D
Moją co prawda teraz można bardzo łatwo poznać bo ma kompletnie rozwalony przód poskładany na trytytki i pomalowany sprayem :) Więc się wyróżnia :D
Brera Maupy widziana na Wyszyńskiego ok 16:10 i a tej samej ulicy łapki z Gracjanem ok 18:50. Pozdrawiam!
Właśnie myślałem czy ciebie nie mijałem i Gracka chyba też widziałem ale nie jestem pewien ;) Pozdrawiam :D
Grzechu tylko mnie dzisiaj na Wyszyńskiego nie było :D za to wczoraj widziałem dużą pod liceum [emoji14]
Wydziargane z mojego Idola 2S
To może Steo jechał... A duża była wczoraj faktycznie pod szpitalem [emoji14]