pozdr kierownika czerwonej juli zaparkowanej wczoraj na parkingu podziemnym w galeri niwa w Oświęcimiu, zostawiłem wizytówkę :)
Printable View
pozdr kierownika czerwonej juli zaparkowanej wczoraj na parkingu podziemnym w galeri niwa w Oświęcimiu, zostawiłem wizytówkę :)
Pozdrowienia dla ciemnej 147, tablice SBI :) Wyjeżdżałem akurat z Bytomia :D Pomrugano mi długimi ale na początku nie połapałem się o co chodzi (ciemno było - około 19) ale potem pomrugałem również :D
Czerwona Alfa 156 na blachach SH pozdrawia wszystkie mijane Alfy w Chorzowie, Katowicach i okolicach ;)
Ja bym się napozdrawiał, ale jestem na razie totalnie incognito. Trochę alficzek mijam podczas podróży do roboty :P
Pozdrowienia dla Pani Blondi w bodaj 156 mijanej na przejeździe kolejowym w Bieruniu w niedzielę koło 15. Łapka była ;)
Czyżbym widział dzisiaj Seicento ma ramkach (projektu Bociana) w Libiążu rano?? Jak tak, to pozdrawiam :)
z kim to ja jechałem dzis do pracy przyznac sie bo nicka nie pameitam :D kolega z czerwonym rantem na stalowkach :)
aleja pokoju cos kolo 7:20
dziś na A4 ok.16.00 w kilkanaście km za Wroclawiem w kierunku Zgorzelca wyprzedzała mnie ciemno niebieska 156 SW z ramkami SBE.mrugnąłem-był odzew.jeszcze raz pozdrawiam. szara 156 na niemieckich numerach
Pozdrawiam również;)Właśnie nie wiedziałem czy mrugać bo blaszki niemieckie:PRameczki sobie spraw:)Pozdro jeszcze raz.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT z ramkami stojącej w Będzinie na 9 Maja. Zdaje się, że ten egzemplarz kręci się po Syberce od dłuższego czasu :).
Pozdrawiam kierownika jasnej 156m który ruszał ze świateł przy browarze w kierunku Mikołowa ok 13:40 i niestety mnie nie zauważył :P
Pozdrawiam wlasciciela srebrnej 156 po FL, obok ktorego parkowalem na dachu Galerii Krakowskiej dzisiaj kolo 18. Rameczki byly. Ja dosc szybko odjechalem, Twoja jeszcze stala.
Pozdrawiam kierowce szarej 166 na ramkach który stał na parkingu kauflada na bratysławskiej w Krakowie około 9 :))
Pozdrowienia dla kierowców/kierowniczek Alf upolowanych dziś koło południa na parkingu pod Tesco w Bielsku. Było ich kilka, jednak wszystkie bezramkowe :)
Pozdrowienia dla Marka i jego czarnej 156 1.9 JTD spotkanego dzis ok 15:30 na stacji Orlen w N.Sączu ul. Nawojowska. Miło było poznać !
Pozdrowienia dla dwóch (chyba) grafitowych GT widzianych dzisiaj w Bielsku/Kozach i Wadowicach (między 7:00 a 7:45)
PS. Kolego z GT w Wadowicach na przejeździe - umyj ją, bo koloru nie mogłem zidentyfikować ;)
Pozdrawiam kolege strażaka z wodzisławia:) W Marklowicach ok. godz. 14 zauważyłem Cie po ramkach klubowych z daleka, ale nie waliłem długimi bo jechałem Bravo 2:P
pozdro dla wiedzmaka co przebrał sie za mikolaja i przyjechał mnie odwiedzic hahah
Pozdrawiam "złotą" Alfę 159, SBI tablice, wczoraj w nocy za Bielskiem w kierunku Pszczyny, niestety ale koledze widziałem fotoradar zdjęcie cyknął :/ Ale też się dziwiłem co tak zapiernicza w tym miejscu jak fotoradar jest...
Ja jechałem w Mitsubishi Outlanderze niestety (albo i na szczęście bo w górach Alfa by nie dała rady :D )
a ja pozdrawiam wszystkie alfy widziane w krakowie :)
pozdro dla bordowej 156 mijanej przed chwila w ketach. nie widzialem ramek bo slonce swiecilo ale widzialem ze kjolega machał :)
Pozdrawiam srebrna 156 zaparkowana wczoraj na przeciwko McDonalda na pilotow, KR 72xxE
Czyja srebrna 156 SCI 496XX na ramkach stała wczoraj w Sferze w Bielsku na 4 piętrze o 19.00?
a ja pozdrawiam wiedzmaka spotkanego wczoraj w B :D
Pozdrawiam kolegę z ciemnej 156/166 (nie jestem pewny na 100%), który pozdrawiał mnie w sobotę ok 15 godziny w okolicach Puszczy Niepołomickiej.
Jechałem srebrną 159.
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę czerwonej AR 166 SG****G zaparkowanej wczoraj wieczorem przy pubie Gondola w Dąbrowie Górniczej. Przejeżdżałem obok wracając z uczelni ;)
Misia a to widze ze mamy kolejna 156 w Cieszynie. Po drodze do pracy mijam dwie srebrne. Jedna parkuje kolo kosciola na pastwiskach (SW) a druga zaraz za mostem w zebrzydowicach jadac od strony cieszyna (sedan), Widziałem tez juz ze 3 Mito na SCI blachach.
Czy jest możliwe aby Dziaru jechał w piątek swoja czarną 155 po A4 w Katowicach?
W każdym razie tablice ST były
Bo to jest najlepszy moment ;) zgodnie z prawami murphiego ;) jesli cos moze pojsc nie tak napewno pojdzie :P
Ktos dzis jechal czerwona GT przez Tychy (Czulow) kolo 17:30?;] Pozdro!
Pozdrawiam czerwoną 147 po lifcie z blachami KCH... bez ramek, która wpierdzieliła się przede mnie na zwężeniu pomiędzy Fiatem a Bieruniem koło 22:15. Były długie i awaryjki, ale chyba w formie podziękowań za wpuszczenie.
Pozdrawiam kolegę Macko w 147 mijanego rano w Nawojowej. Niby zima, ale gdzie zapodziałeś te wielkie pomarańczowe felgi? ;)
pozdrowienia dla dwu czarnych 156 dzisiaj w Piekarach Śl. Brzezinach, jedna SO... (chyba) wyjeżdżała z Orlena, a druga SPI... na klubowych ramkach z duuużym spojlerem na tylnej klapie przejeżdżała tamtędy chwilę później, widziałem jak kolega chyba machał ;)
Pozdro dla Adamsa widzianego dzisiaj na Michałach :D ;)