Napisał
eroico
Zrobiłem krótką wycieczkę, która była pierwszą konfrontacją przeglądanych ofert z rzeczywistością. Odwiedziłem alfę z pozycji nr 4. i w sumie to z zewnątrz nie ma większych zastrzeżeń - było kilka elementów malowanych ponownie, podobno z otarć parkingowych, jednak wnętrze jest bardzo wyraźnie używane.
Później odwiedziłem tą -> otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-gwarancja-gratis-ID6BT0tx.html - wnętrze bardzo zadbane, przynajmniej w porównaniu do nr 4. natomiast maska miała kilka hm...odprysków lakieru, na dachu również je znalazłem i ogólnie miałem nieodparte wrażenie, że te dwa elementy mają inny kolor w porównaniu do reszty, co było widoczne niezależnie od kąta patrzenia na samochód, wg numeru vin (ZAR93900007244828) dużo wpisów jest dostępnych, jednak nie wykupiłem raportu, chciałem najpierw zobaczyć na żywo, w między czasie jeszcze na trasie znalazłem dwie alfy ale ich stan był gorszy od tych dwóch, w sumie adekwatnie do ceny... i teraz kwestia nr 1. chciałem pojechać w najbliższym czasie obejrzeć to autko, ale teraz mam wątpliwości. Dostałem od właściciela dane do cepiku i tam przy badaniu technicznym z 2017 roku wpisany jest przebieg 194 300 km itd w miarę równomiernie do aktualnego. Autko wg zdjęć wygląda podobnie do pierwszych dwóch, jednak cena sugeruje, że będzie gorzej...a do tego informacja
za którą dziękuję, nie zachęca do oglądania.