moze wczesniej juz zaczac ja dojade karol grzechu i dawid o ktorej wam pasuje ? ja jutro do wszystkich zadzwonie i dam znac
Printable View
moze wczesniej juz zaczac ja dojade karol grzechu i dawid o ktorej wam pasuje ? ja jutro do wszystkich zadzwonie i dam znac
ja mam piatek wolny no chyba ze nie uda mi sie przeprowadzic w jeden dzien wiec kazda godzina jest spoko
może i ja zawitam z nowym kolegą...tylko na która
ja myslalem ze masz zone :)
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
propozycja moja jest tak spotkamy sie o 17 na lotnisku wszystkim pasuja oczywiscie jak na nasz tem 15 poslizgu ,to dla slavola :) .pozniej przejedziemy do hadesu na kawke nie wiem czy pozwola nam wniesc placek:) . gadalem ze wszystkimi wszystkim pasuje. do zobaczyska 30.12. o godzinie 17 . ja moge sie spoznic
kurna placek to zeżremy na lotnisku jak postawimy wokoło auta i poświecimy to jasno będzie. kawe w termosach przywiezc ze sobą!
ha ha ha...kulig odwołany to i żarty sie czymają ....specjalnie na lotnisko sanki wezmę....a kolega jest od nas z forum
sory chłopaki ale urwanie głowy praca święta kac masakra ale już po mału dochodzę do siebie oczywiście w piątek jestem
prezes nie burcz tyle bo cie zmienimy!!!
Radziu ciekawe co prezes przywiezie na lotnisko ???
mam cos zabrać???
ja już uszykowany na wyjazd do was ,,,ale czekam na decyzje Celiny ,do której pracuje....mam dodatek do herbaty,,,,pozdrawiam
a i Michu weznę coś dla ciebie
Będę również, postaram się przed 17-tą ;)
ty nie podskakuj do wladzy i nic nie przywozcie pojedziemy na kawe! a co ja przywioze ? moja skromna osobe :)
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
http://www.forum.alfaholicy.org/konk..._grudzien.html glosowac na vice bo jutro pozabijam :)