Ja niestety odpadam w ten weekend:(
Printable View
Ja niestety odpadam w ten weekend:(
Ja mogę:)
Moja niunia chwilowo jest trochę kulawa tak więc ja też w ten weekend odpadam. W następny mam wyjazd (pod warunkiem że oponka przyjdzie do tego czasu i ją założę). Chyba że za dwa tygodnie w weekend jak nic nie wypadnie. Słuchajcie, a może by spróbować ustawić się z ludziskami z Warszawy i gdzieś się spotkać? Mogło by być wtedy naprawdę sporo osób bo oni się spotykają cyklicznie gdzieś u siebie. Co o tym myślicie???
Prawie 4 godziny pracy 6 "desperados" ;P i łapy trochę bolą, ale już wiem za co po za prowadzeniem, komfortem i frajdą z jazdy wybrałem Alfę :D
Załącznik 100008Załącznik 100009Załącznik 100010Załącznik 100011Załącznik 100012Załącznik 100013Załącznik 100014Załącznik 100015
Spoko im nas więcej tym lepiej, seba coś nie zagląda na forum :D, sasza jak masz ochotę to możemy się ustawić na myjni na maszewie :D zagadam z sebą i rdk :D więc wpadniemy :D
No to 3 nas już jest :)
Ja mam czas w niedziele dopiero :) Poki co z Alfy wyleciały strzelające górne wachacze oraz łączniki stabilizatora :) Zostały jeszcze gumy na stabilizatorze ale sam tego nie ograne narazie ;/
Słuchajcie jakiś czas temu był temat przyciemniania szyb. Gadałem ze znajomym, który powiedział, że jak by nas było kilka osób (minimum 5) to by można było zrobić jakiś dobry rabat i ogarnąć temat. Wstępnie orientacyjnie za przyciemnienie tylnej i dwóch bocznych tylnych szyb w alfie 156 chciałby 250 zł razem z folią. Byliby jacyś chętni???
No słuchaj ja zobacze jak mi wyjdzie z ta klima, no i zawiecha to mozliwe ze cos by ogarnal ale to dopiero w lipcu(moze namowie tez brata)
Nie podpowie ktoś za ile i gdzie można by było załatwić niedrogo gwint do Alfy??:) dobrze by było gdyby jakąś używkę ogarnął:)