Kicha z tą latka
Printable View
Ja mam stare jakieś 6-7 lat i gdyby nie sypiąca się guma to są całkiem jeszcze. Wziąłem nowe też bez latki bo jest ona paskudna. Logo według mnie jest OK
Ja mogę :)
Załącznik 267829 Załącznik 267830 Załącznik 267833
Grazie. A z tymi literami to masz rację - tak mało zgrabnie wyglądają... Ale i tak są to jedne z ciekawszych dywaników dostępnych do 159 :-) No poza tą łatką, która faktycznie nie za fajnie wygląda... Ale chyba można zamówić bez łatki (wiem, że szybciej się wytrze ale trudno - gdybym patrzył tylko na walory użytkowe nie kupiłbym Alfy ;))
1. Czy dywaniki mogą być obszyte czerwoną taśmą. Ta przędza juz przetestowana. Zaciąga się przy trzepaniu oraz od butów nie sportowych. Potem wiszą frędzle.
2. Czy kolor weluru może być grafitowy?
3. Czy mogą być dywaniki tylko z napisem Alfa Romeo i bez wizerunku grila i czy ma to wpływ na cenę?
4. Czy mogą być dołączone luzem tylko mocowania z otworami ale mocowania z grupy Fiata. Wiem że są tez zamienniki. Potrzebuję 6 uchwytów do dywaników luzem tj. 4 szt od kierowcy i 2 szt. od pasażera. Mam oryginalne uchwyty w podłodze. Chodzi o model 156 ale do Crosswagona. W oryginale tak to wygląda.
ad.1, 2, 3 - niestety ale nie ma możliwości wprowadzania jakichkolwiek zmian w ofercie a co do logo to dywaniki są klubowe więc logo klubowe musi się na nich znaleźć; byłoby to co najmniej dziwne gdybyśmy sprzedawali gadżety klubowe, które w żaden sposób tego klubu nie promują
ad. 4 - producent dywaników nie posiada oryginalnych stoperów i mocowań; poza tym trudno sobie wyobrazić aby producent montował w dywanikach stopery (pasujące do oryginalnych mocowań w podłodze) nie znając dokładnego rozstawu tych mocowań, zaraz pojawiłaby się fala reklamacji że otwory w dywanikach nie pasują do rozstawu oryginalnych mocowań w podłodze; dlatego też do montażu dorzucany jest komplet wkrętów tak aby nie było problemu z montażem