A ja chciałem pozdrowić alfę 146 widzianią koło silver tower centre o numerze rejestracyjnym DW146TS :D Chyba nie jest klubowa, ale z numerami blach to idealnie się wpasował :D
Printable View
A ja chciałem pozdrowić alfę 146 widzianią koło silver tower centre o numerze rejestracyjnym DW146TS :D Chyba nie jest klubowa, ale z numerami blach to idealnie się wpasował :D
Pozdrowienia dla kierownika (albo kierowniczki) czarnej alfy 156 parkującego za budową Kauflanda w Kamiennej Górze:)
Pozdrowionka dla Maupa widzianego na wrocławskiej ok 17:30 w ogromnej ulewie :)
wydotykane na wyświetlaczu mojego MyPhone :)
Tak sie spieszyłem wtedy ze ludzie dziwnie na mnie patrzyli :D haha. Dzięki za pozdrowienia i trzeba sie w końcu spotkać :D
pozdrowienia dla kierowcy bordowej 9 z Olesna. Mijaliśmy się , pomachałeś ręką ale zobaczyłem to w ostatniej chwili.
PS Ramki dużo nie kosztują a już z daleka będzie widać że jedzie "NASZ"
Pozdrawiam panstwo z GTV ktorzy probowali zajechac droge przestepcy uciekajacemu z TESCO Świdnica, dosc nietypowa sytuacja :p
Pozdro dla kierowcy czarnej GT (na blachach DOA) zaparkowanej dzisiaj obok Magnolii :)
pozdro dla 9ki oramkowanej na maslickiej:)
Widziany Grzesiek z Ewą na Armii Krajowej jakieś 20 min temu na wysokości przystanku koło Apollo. Pozdrawiam ;-)
Wydziargane z mojego Idola 2S
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 sedan skręcającą w Poselską wczoraj o 15.30 w Legnicy
☺
Pozdrawiam właściciela czarnej 166 na tablicach DDZ widzianej rano w Dzierżoniowie przy torach, byla zaparkowana przy działce?Fajnie ze jest więcej 166 w naszej okolicy :)
Przedwczoraj widziany Tallmen na wylocie ze Szczawna stał przy drodze obok bialej bmw.. awaryjne puściłem z zielono czarnej almery :) pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9195
Z czyją kawową 159 SW na ramkach DB mijałem się na Strzegomskiej? Łapki były pozdrawiam :)
Wydziargane z mojego Idola 2S
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na DSW widzianej dzisiaj w okolicy godziny 18 na placu grunwaldzkim w Walbrzychu. :)
kto mi macha w strzelinie czarną 159 sedan na ramkach ? - moja 159 czarna w pakiecie ms...
Pozdrawiam kierowniczke 147 czarnej bez ramek DLB przed Gryfowem- pierwsza pomachala
Pozdrowienia dla wlaściciela białej 159 która stała na parkingu przy stadionie Celje :D Hej Śląsk! :) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=171671&stc=1
Tato Raina widziany dzis na Małopanewskiej w Boschu:)
Widziany wczoraj, tj czwartek mattom przy wyjeździe z Rio, jechałem akurat focus cmax, takie sobie auto nierzucajace się w oczy
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/07/59.jpg
Czyja ta czerwona ślicznotka spotkana wczoraj wieczorem w Jelczu Laskowicach? Pozdrowienia od naszej srebrnej smoczycy ;)
Pozdrowienia dla właściciela pięknej czerwonej 156 Selespeed, na prywatnej rejestracji D0 ..., widzianej dziś w Łomnicy, około 12 Alfa przyjechała i wrażenie robi ! ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...705_162408.jpgpozdrowienia dla kierowcy :D widziana pod galerią w kłodzku
W tygodniu znowu nastąpiła pomyłka
Dzisiaj pod Tesco w Świdnicy widziana czerwona GT DSW 43xxx. Pozdrawiam z czerwonej Julki
Pozdrowienia dla Ewy widzianej wczoraj na rondzie pod tesco . Brak jednego światełka stopu z prawej strony
pozdrawiam czerwona 147 fl oramkowana ktora przejezdzala dzis przez gadowianke, prowadzila chyba blondynka.... machalem ale raczej nie bylo szans zeby mnie zauwazyc:)
Pozdrawiam czerwona 147 mijana dziś kolo nowego kościoła. Łapki były
Pozdrawiam kierowce oramkowanej Gtv na tablicach DZL widzianej na trasie 35 Wrocław Świdnica. Miło było zobaczyć awaryjne :)
Pozdrawiam czarna 159 na DJ widzianą w Karpaczu :)