Samym spasowaniem maski bym się nie sugerował, u mnie też jakiś czas temu pojawiła się różnica w szczelinach między maską a zderzakiem, okazało się, że wykręcił się jeden z odbojów i maska krzywo leżała. Po wkręceniu wszystko wróciło do normy.
Printable View
Samym spasowaniem maski bym się nie sugerował, u mnie też jakiś czas temu pojawiła się różnica w szczelinach między maską a zderzakiem, okazało się, że wykręcił się jeden z odbojów i maska krzywo leżała. Po wkręceniu wszystko wróciło do normy.
Napisz mi jeszcze jak jest z komfortem jazdy Julką, bo różnie ludzie piszą. Ponoć strasznie nie lubi dziur i śpiących policjantów, łatwo dobija się amortyzator do końca i w budzie telepie jak na wodnym materacu...Cytat:
Uszczelke wymieniłem przy okazji rozrządu w okolicach 100tys. EGR wyłączyłem przy robieniu chiptuningu, obecnie przy 113tys klęknął mi termostat z powodu wyłączenia EGR. EGR włączony jest w obieg cieczy chłodzącej w tym silniku i ma wpływ na proces dogrzewania silnika. Jego wyłączenie niesie plusy i jeden minus w postaci zmniejszenia trwałości termostatu, ale to raczej temat do wymiany raz na parę lat więc bez tragedi a pozatym nie trzeba wymieniać całego termostatu z obudową, a wystarczy sam wkład. DPF zostawiłem, jak się zatka to się wytnie.
Auta nie, ale na markę jestem napalony jak szczerbaty na suchary. Ponoć każdy fan motoryzacji przynajmniej raz w życiu powinien mieć Alfę i wreszcie mogę kupić coś co mi się podoba, a nie to na co mnie stać.Cytat:
chyba nie kupisz auta bez wcześniejszej jazdy próbnej?
kup na 16 stkach oponie 205 55 i seria zawiasie i jest komfort
Auto, które mam na celowniku jest na 17', ale chyba nie będzie wielkiej tragedii. Na zimę kupię 16'.
Witajcie po długiej przerwie,
być może nastąpi u mnie powrót do Alfy, tym razem benzynka,choć JTDm w 147 rządził, zwróciła moją uwagę Giulietta:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zgY7A.html
wypadłem nieco z obiegu o do cen,jakości i opinii, jednak ta jest salonowa,jest szansa na prawdziwy przebieg i jakąś tam historię serwisową/wypadkową?
jakie wasze opinie,znacie może ten egzemplarz?