Wczoraj, będąwszy pod prysznicem, przypomniałem sobie nasz skill przy grze we frizbi na 4 piętrze parkingu sfery i... znów się spłakałem :D
Printable View
Wczoraj, będąwszy pod prysznicem, przypomniałem sobie nasz skill przy grze we frizbi na 4 piętrze parkingu sfery i... znów się spłakałem :D
spotkania cykliczne jak zwykle przezabawne.... Gry zespołowe w naszym wydaniu bywają niebezpieczne...:D
Miło było was zobaczyć, do nastepnego
Również dzięki za miłe spotkanie , jak zwykle warto było do Was przyjechać :)
Do następnego
O, no i dowiedziałem się kto nas odwiedził, zapomniałem na starcie zapytać (sory, zająłem się kabelkiem) a potem głupio było pytać :) Mam nadzieję, że Twoje zdrowie psychiczne nie ucierpiało, był to jeden z efektowniejszych spotów bielskich ;)
Ja również dziękuję za kolejnego fajnego spota - zabawnie jak zawsze, sympatycznie jak zawsze, tylko jedno mnie martwi...świrujecie coraz bardziej :D Chociaż w sumie...to nie jest złe :P Pozdrawiam i do następnego :)
e tam świrujemy dobrze się bawimy, mam nadzieje że następnym razem wyjdziemy ba świeże powietrze, i obędzie się bez strat:)
a podobno te trzaski co słyszeliśmy na parkingu to był jakis pokaz sztucznych ogni...
Dzięki za spota, dawno się tak nie uśmiałem;]
Witam Wszystkich.
Jak będzie miał ktoś chwilkę czasu to kliknijcie co porabiacie na tych spotkaniach, czy można wpaść z Żoną w końcu to jej fura. Z Cieszyna to rzut beretem więc może wpadnie-my.
Pozdrawiam. A tak przy okazji gdzie można zabarwić skórę na fotelu albo jak to zrobić samemu. Mam troszeczkę wytarty kolor i nieco drażni taka rysa w tak doskonałym środku.
Dzięki za info.