Kto wyjeżdżał (156) z spod lodowiska ok 22:15 ? Ja akurat wjeżdżałem w ulicę po pracy :P
Printable View
Kto wyjeżdżał (156) z spod lodowiska ok 22:15 ? Ja akurat wjeżdżałem w ulicę po pracy :P
jaboleq co kupowales dzis rano na starym targu?;] pozdro
Pozdro dla kierowcy 147 szaro-niebieskiej, która mijała mnie na skrzyżowaniu przy Tęczy. Łapki były :)
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 o nr. NOL 3xxx2 na parkingu CPV Michelin w Olsztynie :)
aaa Nazar jeszcze Ciebie pozdrawiam :D, wiesz ile musiałem się namęczyć by pomrugać długimi :D
Witam wszystkich jestem za:) uwielbiam Alfę jestem miłosnikem tej marki przez kilka dobrych lat,mily gest pozdrawiam
a ja pozdro dla kolegi z pod forum gliwice :)
wczoraj jadac sobie spokojnie 140 prawym paskiem na DTS podjechała mi alfina na ramkach sl tablice granat 156 w SW kolega leciał na chebzie pętla nowy jork :)pozdrowiony długimi i awaryjkami
Pozdrawiam wypicowaną :D czerwoną 147 na ramkach, przy zjeździe z A4 na S1. Blachy SJ, pomrygane :)
Ja pozdrawiam wszystkie widziane Alfy dzisiaj, pomimo tego że wszystkim machałem a nikt chyba nie odpowiedział :/
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 1.9JTDm w sedanie, który często staje w okolicach Prokuratury w Katowicach. Dziś naprzeciwko mojej :)
Nie ma ramek, więc nie wiem czy jest na forum.
Załącznik 80665
Pozdrawiam kolegę z czarnej AR SW 159 (ramki były) z którym wczoraj w Krakowie odbyliśmy "wspólną" trasę od Lubomirskiego, aż do AWF. Pozdrowienia były, kolega na pewno z forum.
(jechałem srebrną 159 SW)
Pozdrawiam
pozdrowionka dla koleżanki Brera21 , tradycyjnie już chyba , pomachane i światełka :) , oraz czarna 159 z ramkami widziana w środę na dwu-pasie w Bielsku od strony Cieszyna zjezdrzala w kierunku MAKRO ( światełka były ) ,
chciałbym również życzyć wszystkim miłośnikom Alfy Romeo zdrowych i spokojnych Świąt , oraz szczęśliwego Nowego Roku .
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich serdecznie .
Pozdrowienia dla użytkownika czarnej oramkowanej Alfy 147 JTD bez kołpaków, zaparkowanej na szarym końcu parkingu TESCO Gliwice :)
Jest jakas alfetka z okolic włocławka (kuj-pom) na forum ? :) miło by było miec fana z tak bliska :P
u mnie jest sporo alfinek ale żadna nie jest z forum :(
@up, A od kiedy włocławek należy do "małopolski i górnego śląska"? :)
To teraz ja :)
Pozdrowienia dla dwóch Alfinek 147 o rejestracji SBL
pierwsza po 9:30 na wysokości stacji benzynowych na drodze 44 w Tychach (błękitna)?
druga stała na światłach na Browarze Tyskim i mrugała do mnie przed godziną 13 - pomachane :)
_tomek_ , czy to Ty do mnie mrugałeś dziś na kostce brukowej po 13?
Pozdrawiam Marshalla widzianego w Zabrzu na Wolnosci. Pomrugane i łapki były :-) :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SBI... który zaparkował obok mnie w centrum "Sarni Stok" :)
Pozdrówka dla:
- "czarnej 159 ściganej przez srebrne 156" , czyli Sickboy uciekał przede mną od Auchan po Tychy ;)
- srebrnej 147 co zaparkowała obok mnie pod Tesco (rej SBL - ramki były)
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 rejestracja SK na klubowych ramkach spotkanego dziś w Katowicach na wysokości SCC :)
czy ktoś z forum w (chyba) czarnej 156 mi trąbił wczoraj przed 18 na będzińskiej 'nerce'? trochę byłem zaskoczony, że prawym pasem z rykiem silnika mnie ktoś próbuje wyprzedzić i trąbi :P
pozdro wiedzmak :D
Pozdrawiam ciemnoczerwoną 156 KOL z ramkami,która nawracała na parkingu pod wyciągiem narciarskim Smoleń (Wolbrom)
Pozdrawiam widziane dzisiaj koło 11:00
czarna 156SW (KOS...) stojącą w Jawiszowicach na Łęckiej (przed domem w którym podobno straszy);
biała 147 GTA? tudzież GTA look (KOS...) stojącą przed kwiaciarnią w Grojcu.
Pozdrawiam czarna 156 z czerwonymi skórami w środku, otrąbioną w niedziele pod wieczór na światłach kawałek przed katowickim spodkiem ;-) Podrawiam także widzianą wcześniej o jakieś 10 min srebrna 159 SW z Len Arte, która mi pomrugała (a wcześniej wyprosiła z lokalu ponieważ nie było wolnych miejsc...).
Pozdrawiam również szara? 147 spotkaną dzisiaj ok 12.30 na rondzie przy zjeździe z A1 w Knurowie.
pozdrowienia dla właściciela/właścicielki bo nie widziałem, czerwona Alfa Romeo 146 na rejestracji WI... zaparkowanej przy kościele w Wodzisławiu - Wilchwach ok. godzin 11
pozdro dla Majkela :)
i dla 156 Azurro (identyczna siostrzyczka mojej :D) gdzie zostawiłem dziś wizytówkę ok godz 13:30 w uliczce obok Sztygarki :)
Pozdrawiam czarna 159 kombi na SK z rameczkami-galeria Niwa Oświęcim;]]
witam, witam :) wypatrywać mnie tam jutro na Waszych drogach :) wybieram się z rana do Zakopanego, więc migać i machać na pewno odmacham :D do zobaczenia na drodze :) zielono-złota alfa 147 :)
Pozdro dla Darka dzis poznym wieczorem na S1:) Oraz dla Weroniki na trasie skoczów pawłowice:D
hello
srebrna 156 selespeed
sw 3****