Typowy komisowy marketing, nie skreślałbym auta z tego powodu
Printable View
Typowy komisowy marketing, nie skreślałbym auta z tego powodu
No właśnie, strasznie mnie nęci ten model, więc najpewniej skuszę się na wycieczkę do tego komisu.
A może ktoś już widział ten samochód na żywo i może coś na jego temat szepnąć...?
Też szukam 159 najlepiej z 1.75TBi na pomorzu i niestety ale wybór zerowy, w dostępnych dieslach też nie ma co przebierać. Ten 2.4 za 28k był wystawiony kilka tygodni temu za 30k. Auto musi być w naprawdę rewelacyjnym stanie lub właściciel przepłacił przy kupnie i próbuje jak najmniej stracić.
Ja szukam czegoś minimum po liftingu SW, przynajmniej 150KM w manualu
Piękne 159 jeżdżą po ulicach trójmiasta i chyba te dobre sztuki zmieniają właścicielu w rodzinie lub znajomych bo na otomoto lipa na maxa!
Srebrna 2.0 SW M/T za 23.499 jak ktoś by się interesował jest powypadkowa i właściciel nie wie co było robione ale drzwi na pewno wymienione co widać po zdjęciach
Witajcie.
Jutro wyruszam oglądać.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6C1xfS.html
Miała lakierowane sierpy i wymieniony tłumik.
Co o Tym myślicie?
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Witajcie, czy ktoś coś wie, lub słyszał o 159SW TBi z Kutna/komis cena 29,900 rok 2010, oprócz pakietu Ti wyposażenie głowy nie urywa, sprowadzona z możliwością przedłużenia gwarancji, daleko nie mam zastanawiam się czy nie podskoczyć i obejrzeć w realu, tylko ta cena podejrzanie niska.
komisdudki11.gratka.pl/ogl/26142621.html#5221ed05a0a99b75,1
cena faktycznie niska. po zdjęciach nie widać w zasadzie niczego niepokojącego (rant klapy bagażnika do obejrzenia - jakieś refleksy na zdjęciu, lub początki korozji, ale w zasadzie w każdej 159 albo jest tam trochę rudej, albo ktoś już ją musiał malować). kombinacja wyposażenia faktycznie dziwna. niby TI ale jakieś takie bieda-edition TI.
Dlaczego bieda? Nie ma ksenonów, el foteli, poza tym w zasadzie sporo jest. Elektrycznie składane lusterka niby ma. Po zdjęciach widać, że to zmęczony / zaniedbany egzemplarz.
Brak czujników parkowania, może chociaż ma blue&me.
ten komis wystawia obecnie 5 różnych 159, więc możesz sobie zrobić wycieczkę żeby mieć pogląd jak wyglądają różne opcje wyposażenia / silnika
Panowie, mam pytanie o alfę.
Mam możliwość kupna 159-ki z 2006r. Cena to około 11 tysięcy. Niby ma ją znajoma dobrego kumpla, ale wolę zapytać na forum. Co sądzicie o alfie po zdjęciach? Warto się fatygowac i oglądać?
Do zrobienia jest klima (chyba sprężarka) oraz rozrząd i olej do wymiany. Reszta w stanie dobrym. Silnik 1.9 120KM
Zdjęcia poniżej: