:P nasza nowa ksywa KARKi z Konina :P nie no może lepiej napisać Łańcuchy Alfa Konin :P trzeba sie zebrać i opracować wzór i już
Printable View
:P nasza nowa ksywa KARKi z Konina :P nie no może lepiej napisać Łańcuchy Alfa Konin :P trzeba sie zebrać i opracować wzór i już
Widzę, że chcecie podzielić WLKP na części czyli na zlocie mamy do Was się nie przyznawać:viking:
Oj nie ładnie tak :nono:
nie no z tymi karkami i innymi to przesada :P myslałem albo Alfa Romeo Konin, lub Alfaholicy Konin jestesmy w tym klubie i jego sie trzymajmy. W weekend bede znał jakieś koszta z tym zwiazane a widze ze chetni sa wiec cos z tego mysle ze bedzie. Spota sie zrobi i przy piwku obgadamy jak by to miało dokładnie wygladać.
A flag niechcecie??
pozdro
Yago Rób komplet i pamiętaj o zapalniczce dla mnie:)
Johny qrwa mi chodzi o koszulki ;) , nooo ja jestem z ARCP, a nie z Alfaholików, jest KARP, może być KARK ;)
Wonski wiem doskonale, że chodzi o koszulki - nabijam się tylko :laugh:co ja mam Wam powiedzieć może WAR - Wielkopolska Alfistyczna Rodzina ;) Koszulkę może ale nie wiem jakie rozmiary mają pozostali odemnie - raczej chyba z tego pomysłu odpadamy. Jakby co to ja dużą flagę mam gdzie zamocować ;)