-
A i nie prawda! Przypadkiem spotkane dwie 147 i moja 156 na przystani dziś były :)
Jeżeli chodzi o mnie jestem elastyczny i mogę około 19 być każdego dnia a w weekend jestem na przystani prawie co tydzień. Wakacje się zbliżają więc musimy się zebrać i zrobić fajnego razem żeby nie odstawać od "Pierników" ;-)
Może uda się nam zorganizować jeden wakacyjny weekend nad jakimś jeziorkiem, plażing, łomżing grilling :)
-
To zarypiscie, czyli rozumie że zwerbowałes 2 nowe 147 ???
-
Wyruszyłem przedmuchać wydech z pająków i spotkałem Dawida na światłach, kawałek dalej na myjni stał Bartek (147). Umyłem autko, pogadaliśmy i pojechaliśmy na przystań. Takim oto przypadkiem się spotkaliśmy na przystani ;)
-
Damian porządnie wydmuchał tłumiki, mały spocik nie jest zły
-
a to inna sprawa :)
ale ostatnio mam wrazenie że na ulicach w-wka pojawia sie duży przyrost alf
-
niech ktos napisze gdzoe i kiedy... kto bedzie to bedzie nie bedz to inni beda :) to slowa damiana :)
-
Kolega prosi tutaj nas ładnie o korowód AR 05.07 na jego ślubie :) Może to jest termin jakiś a jak nie to może piątek piąteczek piątunio za tydzień?? (04.07.2014)
Ja osobiście na przystani bywam prawie co tydzień w weekendy, jak ktoś ma ochotę to niech da tylko znać tel czy tutaj i mogę podjechać :) A tak jak Damian, przedmuchać tłumiki z pajęczyn powinno się czasem więc można się spotkać, zrobić rundkę po mieście a potem wybrać malownicze miejsce zrobić kilka fotek i pogadać.
-
ja nie wiem jeszcze jak z tą sobotą, ale jesli chodzi o pozostałe dni na przestrzeni tygodnia jestem dostepny :)
-
Witka panowie.I jak,przyjedzie ktoś na "większy" spot w sobotę 28.06 do Torunia?
Na tą chwilę jest chętnych jakieś 30 aut!!!!!
Będą auta z różnych miast i województw,także zapraszam Was do nas,daleko nie macie,po sąsiedzku,autostrada jeszcze za free ;)
-
Tez myśle że przy tej autostradzie za free to chętni powinni się znależć ;)