1. daro1906
2. Kynium
3. Jelson
4. Kiślu
5. Lobuz
6. czarna22887. hasin13. Marcin Malina aka mała faja
8. Serath (50%)
9. criss2007 (50%)
10. czursson (50%)
11. pj1812 (będę się starał przybyć)
12. JohnyGT (50%)
Printable View
1. daro1906
2. Kynium
3. Jelson
4. Kiślu
5. Lobuz
6. czarna22887. hasin13. Marcin Malina aka mała faja
8. Serath (50%)
9. criss2007 (50%)
10. czursson (50%)
11. pj1812 (będę się starał przybyć)
12. JohnyGT (50%)
Ok, zostaje temat:
- godziny (chyba mocno popołudniowe ze wskazaniem na wieczorne?)
- miejsca (parking pod serwisem Fiata, żeby serwisanci dostali zawału?)
No godzina to może jakoś 19? A co do miejsca tam gdzie ostatnio (parking pod palmiarnią)?
Pozdrawiam :-)
Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
Ja uważam, ze należy kontynuować rozpoczęta 3 lata temu tradycję. Spotkanie 12.00 - Palmiarnia( zawsze było Tesco). Potem woooolny przejazd ulicami Zielonej Góry i zajazd gdzieś na grila. I integracja.
Ja mam zamiar zabrać tradycyjnie na zlocik swoją żonkę!
mi bardziej odpowiada 19:00, w poludnie to trza obiad z rodziną zjesc :)
ja zabiore Serath'a żonkę !!
Daro jestem takiego samego zdania jak TY:) Nie ma co zmieniać tradycji:) A żonkę musisz zabrać obowiązkowo:):)
Generalnie to były do tej pory rodzinne zloty, więc zabranie dzieci na godzine 19 moim skromnym zdaniem odpada. Po drugie miały charakter grilla i były prawie całodniowe.
czyli widze na grubo, autka przed grilem odstawiamy - czy grilujemy przy tymbarku ? :)
dodatkowo z racji calodniowej imprezy odpadnie paru 50-procentowców, co napisali wlasnie 50% z racji planów na niedziele i ewentualnie wolnego wieczorka
no chyba ze dojadą pod wieczor do reszty uczestnikow i wniosą powiew swiezosci
jeszcze czas jest, ustali sie dokladnie co i jak
miejsce grila tez macie tradycyjne ?
W przypadku przedpołudniowych/wczesnopopołudniowych godzin ja niestety pas. Weekendy teraz praktycznie każde zajęte aż do połowy listopada (poza wieczorami, kiedy to dopiero zjeżdżam do ZG).
Uważam tak samo jak Czarna , Kynium, że zloty powinny być połączone z grillem. Do tej pory mieliśmy kilka spotkań, zawsze był wspólny przejazd po ZG a potem rodzinny grill i było super. Uważam że sprawdzonej tradycji nie powinno się zmieniać. :D