164 z Rzeszowa po 1 w nocy jeszcze ja ogladalem:-D
155 z komisu stala za plotem,nie myta chyba od zimy:( teraz nabiera blasku
Printable View
164 z Rzeszowa po 1 w nocy jeszcze ja ogladalem:-D
155 z komisu stala za plotem,nie myta chyba od zimy:( teraz nabiera blasku
wlochy Osimo :) za bardzo dobra kase<!!! jak ktos chce to moge znalesc cos dobrego za dobra cene ...
moja kupiona pod częstochową. 2 tygodnie szukałem, aż w końcu wybrałem się w podróż. Była drugą napotkaną. Gościu sprowadza autka, jeździ jakiś czas i sprzedaje. Moją jeździł przez całą zimę. Garażowana itp.
Chorowałem a raczej marzyłem o 155 w skórze z drewnem i z tym silnikiem od 15 roku życia, i nie dawało mi to spokoju ale dziecko możliwości ma znikome ...... pokazywałem pamietam ojcu w internecie on mówił że nierealne mam marzenia :D. Aż któregoś dnia prowadzę samochód służbowy do mechanika, patrzę stoi przed warsztatem, właścicielem okazał się koleś który naprawiał nam samochody, i tak z 5 razy ją oglądałem z każdej strony aż mi ją w końcu sprzedał. Wcześniej kobieta niby w Polsce jeździła on kupił od niej z padniętym CPP, a w 2006 przyjechała do Polska.
A ja po swoja jezdzilem na litwe,a tam na lawecie stala przywieziona prosto z wloch.Jestem zadowolony bo w Polsce by mnie nie bylo stac na taki model i rocznik.
1.155 Włochy 1,8 8v(wyjechał autobus i bum) dawca silnika do 2
2, 155 Zielona Góra 2,0 16
3 155 łodz na czesci 2,0 8v
4 155 łodz v6
z tych 4 najlepszym stanie była 1
Moją Belle przejęłam od brata który po 2 miesiącach miał jej dość i chciał ją sprzedać :D Oczywiście się nie zgodziłam i powoli ją dopieszczam :) Wcześniej Alfa śmigała po Bielsku . Za jakiś czas będzie perełka :)