-
-
Masa ty masz wyobraźnię Pozytywnie posrana, teksty masz epickie haha ja to wrzuciłem stronę wcześniej
-
signore Gruz Lee roz...bał mnie dokumentnie, jest jak gwóźdź,nie wiem tylko czy do trumny, czy programu, po tych Alfach :D:D:D
-
gruz lee główny designer wersji limitowanych:D Pragne zwrócic uwage na mokasyny:sarcastic:
-
Mokasyny i sygnety są jak wisienki na torcie :D
-
Panowie i chłopcy - (masa) czemu mam od Ciebie wiadomosc 00:03 - Kocham Cie ? hahaha
-
Bo sprawdzam czy dochodza do ciebie wiadomosci. Jak Ci pisalem 340 smsow na temat tego zamka jeba..ego co to go chce kupic to jakos nie reagowales. a jak napisalem ze cie kocham to reagujesz:d Dziwne:D a zamka jak nie bylo tak nie ma:sarcastic:
-
Niezły test. Widać wyraźnie na co kaac reaguje. Na zlocie chłopaki będziemy musieli być czujni. A masa Lidką się zajmie tak jak powinno to być :sarcastic: :lol:
-
MArek jakbym Ci pokazał fotke jaka mi kiedyś kaac wyslal to bys chyba go odizolował na zlocie:D Nocleg by musiał miec w oddzielnej wsi zeby zagrożenia nie stwarzać:sarcastic: :reddy:
-
Haha spadowa hehe masa tutaj nie gadaj tylko jeden sms doszedł nic więcej! Na spokojnie teraz mi Alfa Romeo siedzi na mózgu...