No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy ;)
Printable View
No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy ;)
jeszcze mam czas do niedzieli. Rana dobrze sie nie zagoila i L4 zostalo przedluzone o tydzien;p wiec jak cos to jestem do dypozycji. Rano (od jutra) tak do 14 nie ma mnie, bo jest grzybobranie:D ktos chce jechac na grzyby? mam miejsce:D
Coz kamillllu, prace mam fizyczna, dzwigam raczej 7.5h z 8. Wiec niestety nie moge pracowac. Grzybow nie dzwiga sie, spacerek w lesie jak najbardziej dobrze mi zrobi, dotlenie sie, wspomoze to w powrocie do zdrowia :> A o grilllu kto pisal? CHlopaki chyba moga przyjechac do mnie na podworko posiedziec ?;> Ojj kamilll... :D
147- mi pasuje. Obojetnie o ktorej :d
Dodano po 2 minutes:
Kamilll- tak formalnie, juz niema zwolnien L4 ktore okreslaja czy pacjent ma siedziec w domu czy moze sie poruszac. Ja jak najbardziej moge, wiec i nad morze dla zdrowia moge jechac :>
Kto jeszcze chętny na środę? ;)
odpadam
chlopie, z toba to my musimy chyba na notes i grafik sie umowic :D hehe. SPacer po lesie udany, 2.5 wiadra podgrzybkow pieknych w 3h :d hehe.
W ogole jakas smieszna ajfa romejo czerwona 156 (faceplam) stala dzisiaj na warszawskiej... POD LAMPĄ... 147, szukam tych felg na zime, dawaj pomozesz mi sciagnac telefony. Podobaja mi sie :D huehuehuehue xD
Dobra powiedz tylko kiedy hahaha :D
No a jak tam z jutrem, bo widzę że kolega 156 się jeszcze nie odezwał ;)
Proponuje jutro może bedzie juz znacznie lepsza pogoda;p