650 + odesłanie później swoich..
Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka
Printable View
650 + odesłanie później swoich..
Ktos wcześniej juz sie pytał o to, 650zł ze swoimi kloszami.
pawel365 ja mam do Ciebie inne pytanko.
Do radomia mam nie daleko, czy jak to juz wszystko ruszy bedziesz wstanie zrobic to od ręki
Zrobic od ręki bezpośrednio twoich to nie ma szans.. Ale będzie można podjechać i odrazu wymienimy na już przerobione
Pawel365 a jak jest z legalnością tych lamp.Można spokojnie jeżdzić bez obaw,że zabiorą dowód rejestracyjny?
Adi, a dlaczego mają być nielegalne?
Czy policja jest na tyle kumata, by wiedzieć, czym różnią się oryginalne od tych modyfikowanych?
Ważne, że wszystkie wymagane lampki świecą.
Każda ingerencja odnośnie świecenia w lampę czy to tylną czy przednią powoduję utratę jej homologacji. Natomiast intensywność świecenia jest duża więc nie powinny budzić zastrzeżeń.
Lampy świetne, sam pewnie będę chętny :) Ciekawi mnie tylko, czy może z tego wyniknąć jakiś problem gdy mi ktoś w dupe przydzwoni
musiałbyś trafić na kogoś kto wiedziałby że to przeróbka to raz, dwa - powiedziałby policjantom na miejscu zdarzenia że wjechał bo nie
widział świateł stopu, trzy - przekonałby policjantów do udokumentowania na miejscu jakie masz lampy (czyli opis w notatce i ewentualnie zdjęcia)
później musiałby przeforsować to w sądzie, biegły mógłby poprosić o udostępnienie tych lamp do ekspertyzy
a i potem wyrok sądu nie musi być na Twoją niekorzyść. Jeśli biegły oceni, że lampy mimo, że nie seryjne były sprawne i działały prawidłowo - sąd może nie uznać tego za powód wypadku.
Ale co do litery prawa - każda lampa w samochodzie powinna posiadać homologację. To może być też problem przy upierdliwym diagnoście na badaniach okresowych
To jakieś skrajne przypadki jedynie..
Jeżeli ktoś ma blisko i ma ochotę to w niedzielę w radomiu na spocie będzie mógł obejrzeć na żywo.