Chlopacy ,moze glupie pytanie ,ale czy jezeli zresetuje radio do ustawien fabrycznych po wgraniu nowego softu ,to nie usunie mi nowych map
Printable View
Chlopacy ,moze glupie pytanie ,ale czy jezeli zresetuje radio do ustawien fabrycznych po wgraniu nowego softu ,to nie usunie mi nowych map
Sprawdziłem i przypuszczam, że to wina telefonu po aktualizacji. Zresetowalem ustawienia sieciowe i na nowo sparowałem z Uconnect. Teraz auto widzi nazwę własną telefonu, wcześniej symbole. Mam nadzieję, że teraz będzie działać jak wcześniej.
Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś robił tę aktualizację w serwisie? Szkoda mi trochę czasu, żeby do nich specjalnie jechać, ale skoro samochód jest na gwarancji...
wrzuć na pena i samo się zrobi jak tak zamierzam jutro zrobic z nową julką. Zapewne w ASO zrobią wielkie oczy czego chcesz
Trochę się tego obawiam... Byłem w serwisie jakiś miesiąc temu i nic mi nie mówili o aktualizacji, a jest z czerwca.
a co się dziwisz? włoski typowy bałagan. popatrz na stronę alfy romeo - co innego w cennikach co innego w konfiguratorze.
Z tego, co piszą na włoskim forum, mają prikaz, żeby nie aktualizować, dopóki ktoś nie zgłosi problemów...
jakbym liczył na ASO to szybciej starość mnie dopadnie. Zaktualizowałem w 30 minut i po problemie szybciej się logował telefon parę innych zmian. moim zdaniem na plus.
Dzięki za info. Też mam dzisiaj zamiar.
EDIT: Już po. Cała operacja ciut ponad 30 minut. Trochę się spociłem, jak po resecie powitał mnie ciemny ekran i szum radia, ale w końcu poszło. Aktualizowałem z wersji 6 chyba - zauważone zmiany:
a/ chyba działa funkcja automatycznej jasności ekranu, wcześniej na pewno nie działała
b/ wyświetla się nazwa sieci komórkowej w trybie PHONE
c/ w lewym górny rogu jest wyświetlane aktualne źródło
d/ ikona Bluetooth nieco mniejsza i bliżej środka ekranu, jak mi się zdaje
e/ nie chcę zapeszać, ale chyba w końcu na Androidzie działa czytnik SMS...