-
tesco godzina 11
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
Dziękuję Janasz za spotkanie było bardzo fajnie i miło. może uda się jeszcze zrobić jakieś spotkanie przed twoim wyjazdem, może przyjedzie więcej osób. Oława blado wypada na tle innych miast. Do następnego spotkania. Pozdrawiam.
-
Dzięki Norek za spotkanie ,było miło ,mam nadzieje `ze to nie ostatnie nasze spotkanie.
-
kurcze dawno tu nie wchodziłem i ominoł mnie spocik może coś jeszcze uda sie zorganizować, janusz ja też mieszkam we wrocławiu ale pochodze z oławy:P daleko nie mam i zawsze można podjechać.
-
Heeh ja tez mam jakoś pecha nie mogę trafić na spota w Oławie, ale będę śledził temat może trafię. Pozdro
-
Panowie Alfiści z Olawy i okolic powoli budzą się do życia.Zaczęły się wakacje i nie widzę problemu aby się spotkać.Proponuje 3 lipca (niedziela) miejsce do ustalenia.
-
ja bym proponował staw w jelczu niedziela 3 lipca godzina 17sta może by sie kogoś jeszcze z wrocka z milenijnego ściągneło napisało by sie im może ruszą du.y:)
-
A ja w sumie mam nie daleko. Chyba nawet blizej niz do Wrocka i fajnie byloby sie zobaczyc. Jakis grill moze?
-
Jeśli pogoda dopisze może być staw, godz chyba też ok. Zapraszamy.
-
A jakis namiar na ten staw? :) to ten co na zumi sie nazywa Staw Pierwszy Jelczanski?
-
Hmmm może będę w weekend w Oławie w sumie z bystrzycy do jelcza mam 10 min drogi będę śledził temat i postaram się przyjechać na staw jak już będę u rodziny to godzinkę mi wybaczą!:)