Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba :D
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot! :rolleyes:
Printable View
Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba :D
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot! :rolleyes:
SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA ADMINISTRACJI
bez której pomocy nie byłoby w Auto Świecie ani zapowiedzi ani tym bardziej relacji!
W sprawie wykorzystanych zdjęć to napisałem na PW do wszystkich tych, których zdjęcia mogły zostać wykorzystane.
Dostałem maila dzisiaj maila od AŚ :)
Cytat:
Witam:)
W poniedziałek w kioskach ukaże się "Auto Świat" z dodatkiem Market, w którym zostanie opublikowana relacja autorstwa Waszej koleżanki. Co prawda tekst został mocno okrojony ponieważ niespodziewanie zmieniamy formułę publikowania tych relacji (zmniejszamy ilość miejsca), ale myślę, że mimo to wzmianka o Waszym klubie na łamach gazety Wam się
spodoba:)
Zachęcam do dalszej współpracy:)
W takim razie zapraszam do kiosków :P
No i jesteśmy w gazetce :) właśnie przed chwilą czytałem, tylko szkoda że tak obcięli nam artykuł i 1/3 strony tylko zajmuje! Ale zawsze lepsze to niż nic :)
koledzy a może jakies spotkanie by sie zaplanowało w przerwie między świetami a sylwestrem? może Świdnica? może Dzierżoniów? może Bielawa? Inne propozycje? Piszcie!!
wooooo nowy kolega ze Świdnicy :D dobrze wiedzieć, 166ka będzie pierwszą klubowa z okolicy chyba
co do spotu to ja nie mam nic przeciw byśmy po świętach, choć na chwilę coś małego zorganizowali:)
ja się piszę.. tylko niech może mrozy lekką ustąpią :P
pierwsza ze świdnicy ?? co zaszczyt reprezentowac ar166 ze Świdnicy! byla jeszcze jedna...kręciła sie po Świdnicy ale sie już rozbiła :( szkoda mi jej 2.0 turbo. Ale co tam przynajmniej mam od kogo częsci kupowac ;)
jeżeli będę mógł zawitać, to z miłą chęcią się piszę na mroźny spocik :). Pozdrawiam
hmm ja dopiero w środę jestem wolny i nie mam nic przeciwko temu aby spotkać się na jakimś duuużym parkingu czy polatać po górach na ręcznym :)