Wygląd to zawsze kwestia gustu( pominę multiple). Mi się osobiście e90 podoba i uważam, ze ma w sobie dużo charakteru.
Printable View
Wygląd to zawsze kwestia gustu( pominę multiple). Mi się osobiście e90 podoba i uważam, ze ma w sobie dużo charakteru.
Wiadomo każdy ma swój gust :) Moim zdaniem charakteru ma więcej 159-tka, stylistyka jest jej tak mocną stroną że auto mimo 15-lat od prezentacji mocno się broni.
Załącznik 272197
Wiele osobom podoba się BMW bo to BMW ;)
Tak jak wielu Alfa się podoba, bo to Alfa. Akurat 159 w sedanie tyłka nie urywa, co powyższe zdjęcie zresztą bardzo ładnie obrazuje.
Mi urywa :D jeździ dużo 159 SW, jak widzę jakąś berlinę to nie mogę się napatrzeć :)
Nie jestem wyznawcą kultu 159, ale nadal uważam, że w swoim czasie 159 była wizualnie bezkonkurencyjna w swojej klasie. Nadal uważam ją za piękne auto. Może brak jej lekkości, ale zarówno SW jak i berlina są piękne
Pełna zgoda Panowie,ile razy przechodzę obok 159 to zastanawiam jak udało im się zrobić taki samochód który mimo swego wieku cały czas może się podobać,pamiętam jeden artykuł w jakimś motoryzacyjnym czasopiśmie,dawno temu,redaktor napisał że 159 każdemu się podoba tylko jedni nie mają odwagi by ją mieć a drudzy niechcą się do tego przyznać...z perspektywy czasu coś w tym jest.
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
W punkt tylko nie każdy kupuje auto oczami aby zakup warunkować tylko "podobaniem się". Ja przyznam, że tak kupilem Brere i nie polecam w ten sposób wybierać auta ;)
Kupiles auto bo bylo ladne i nie sprawdziles stanu technicznego samochodu?
Ale trzeba powiedziec, ze w segmencie premium wlasnie szczegolnie wystepuja auta stylizowane to nieodlaczna cecha klasy wyzszej, ze placisz tez za design, co jest efektem prac designerow, koncepcji a nie jak np. Skoda Fabia czy Fiat Panda.
- - - Updated - - -
Mi tez sie dziewiatka podoba. Fajnie siedzi na kolach i sprawia wrazenie przechylonej do przodu. Zawsze kojarzyla mi sie ze sprinterem chwile przed startem.
Skąd ten pomysł o nieprawdzaniu stanu technicznego... jesteś kolejnym co twierdzi, że jak ktoś nie byl zadowolony z AR to musiał kupić trupa? :)