dokładnie :] ja zaplanowałam już wszystko od a do zet więc trochę mi to nie na rękę ze zmianą daty ale nie chce za całą grupę decydować...
Printable View
raz tak .raz inaczej.po przeczytaniu nic nie wiadomo.jak mam dojechać póżniej jak nadal nie wiem gdzie a godzina 13 i 14 to dla mnie za wcześnie. i raczej ma lać, przy temperaturze 10 st. to grill super sprawa. Nie ma w Kraku knajpy z parkingiem?
Auta już znacie na pamięc więc nie trzeba ich oglądać. można pobiesiadować w knajpie
i kukać na nie przez szybkę
Ja i Gosią niestety w sobote nie możemy dojechać. Miłej zabawy. Chyba że jednak na niedzielę ekipa przełoży spota to jesteśmy na pewno. Pozdrawiamy
to co zostaje ta sobota ? godz 13 ? bo już tak mieszacie że ja nic już nie wiem
kurde...jakies mam dziwne przeczucia ze ten spot nie bedzie udany, ze ludzie sie posypia, jakies zamieszanie sie zrobi...aczkolwiek mam nadzieje ze sie myle :) a co do knajpy z parkingiem to wlasnie mi nic do glowy nie przychodzi :( a co inni, jakies pomysly ?
Będzie dobrze ;) Sobota, spotykamy się miedzy 13-14h, na parkingu pod realem :) CH Krokus al.Bora-Komorowskiego 37
wlasnie...damy rade :D
jak bywałem często w kraku to widziałem kilka spotów w galerii Kazimierz. Na parkingach w galerii jest kilka poziomów które są bardzo niewygodne dla klientów w sensie długiej drogi lub tylko windą do samej galerii. Z tego powodu te poziomy są opustoszałe nawet w weekendy co daje dużo miejsca na spoty. A knajpek w galerii już jest kilka np jeefs więc możecie sobie cos zorganizowac.Taka propozycja tylko w razie deszczu bo mnie niestety nie będzie.Udanej zabawy.
---------- Post dodany o godzinie 20:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:02 ----------
albo aquapark .Super pomysł Adamsik.