No to trochę namieszam teraz... ale:
1. Stara miejscówka jest raczej prosta do znalezienia jak ktoś wie czego szukać. Niestety czasami pojawiają się "cywile" i psują zabawę. Odległość od Go Sport jakieś 29 km.
2. Ostatnio odwiedzona miejscówka jest w takim miejscu że bardzo ciężko tam trafić. Nawet jak ktoś wie jak to jest to dość skomplikowane :/ Jest alternatywa, ale raczej nikt nie będzie chciał jechać A4 przez bramkę (8 zł :/). Za to ma takie plusy że jest drogą prywatną i nie ma tam miejsca ruch "cywilny". Odległość około 29km normalnie i około 20km korzystając z A4 :/
3. Jest jeszcze jedno w miarę fajne miejsce (wg googla 28km) ale tam jest w sumie mało bezpiecznie chociaż nawierzchnia, szerokość drogi i wszystko inne jest za, ale niestety jest to kawałek bardzo ruchliwej drogi :/
Przypuszczam że decyzję o tym gdzie jedziemy podejmiemy na miejscu.
Dla obecnych ostatnio - wstępnie potwierdziłem że pojawi się ponownie Dodge BOSCHMANN'a i tym razem będzie prezentowany w całej "okazałości".
Dla tych co nie byli ostatnio powiem tylko tyle że jest to 5.7 HEMI lekko podłubany i ma około 2 ton sprzętu zamontowanego w całym aucie a przede wszystkim na pace :D
Z prognoz na czwartek wynika że pogoda będzie rewelacyjna także przypuszczam że będzie się działo :D Ja standardowo pojawiam się po 20 ale jak ktoś chce przyjechać na konkrety to zapraszam po 21.
@Mrutyna: Jak dasz rade to przyjedz z aparatem ;P Mam już koła założone i do czwartku myślę że się obrobię z polerką :)
Pzdr