znajdzie sie tam miejsce dla mnie??:P bede akurat we wro mam nadzieje ze trafie bo bede pierwszy raz na spocie.pozdrawiam
Printable View
znajdzie sie tam miejsce dla mnie??:P bede akurat we wro mam nadzieje ze trafie bo bede pierwszy raz na spocie.pozdrawiam
W K**** ja jestem z Wrocławia i lubię być dobrze poinformowany ale zaraz mnie ch** strzeli z tą miejscówką. JAk jadę Milenijną w stronę mostu to skręcam na ten parking przy Orbicie czy na basen na Wejherowską bo ktoś napisałe, że to koło kąpieliska a tak się składa że tam są chyba 2 kąpieliska.
Jest hotel i obok niego basen to zaraz pod wiaduktem przy wejściu na basen. Bedzie pare aut stało to napewno nie przegapisz. Skręcasz z popowickiej w wejherowską i jedziesz do końca (oczywiście w strone basenu skręcasz)
Znajdzie się dla każdego miejsce bo jest go tam sporo!
Tu macie mapke:
http://img146.imageshack.us/img146/7455/dojazdh.jpg
hmmm tylko że ten parking przy Magnolii jest dość spory i dopiero tam byłyby cyrki gdzie jesteśmy, a co gdyby zaczął padać deszcz ??? Pod MM chociaż na głowę nie kapie... ;)
---------- Post dodany o godzinie 17:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:43 ----------
z popowickiej skręcasz w wejherowską ale broń Boże w stronę legnickiej - i jedziesz wprost przed siebie 200m i pod koniec po lewej stronie... ;)
tam nie można nie trafić ;), bo ten parking jest zwyczajnie między filarami mostu :D
na jedno wychodzi, tak naprawdę. Alfy przecież można dojrzeć, szczególnych hektarów tam nie ma ;)
Czy można chociaż raz zorganizować spotkanie w inny dzień? W przeciwnym wypadku ja nie mam szans dotrzeć :(
A wiadomo mniej więcej ile autek będzie?
2 tygodnie temu było z 15 (tydzień temu nie wiem bo mnie nie było), dzisiaj będzie może więcej.
dobra dozobaczyska na spocie
I jak tam dzisiaj frekwencja i program występów ?
Ja niestety nie dojechałem, gdyż choróbsko jakieś mnie rozkłada.
A szkoda, bo koniecznie muszę się pod kompa podpiąć ...
ze zlotu na zlot coraz większa frekfencja teraz było około 22 aut ;)
No dziś to nawet Warszawe dogonilismy, frekfencja mega, jak wjechałem to nie było gdzie stanąc :D. A ucieszyło mnie że było więcej 156 FL niż zwykłych. :D Oby tak dalej.