Ciekawe ile przesyłka:confused: Kupował ktoś u Litwinów ? Można płacić zwykłym przelewem?
Printable View
30zł, można za pobraniem, można przelewem bankowym
Rozumiem, że te pióra przez Was podane można spokojnie zamawiać do 2007r? Bo w specyfikacji opisane są jako: 159 MY11 (2010-2011) ALFA 159 (2008-2010), to są 50516543 i 50516542
Numery takie jak kolegi murgal, a mocowanie mam takie samo (2006 r.), więc powinny pasować
Dodano po 11 minutes:
Zresztą AR murgala to też przedlift i pasują, więc powinno być ok
Dokładnie, pasują idealnie. Ja w aso ADF dałem 159zl, takżę kolosalnej różnicy nie ma.
Dzisiaj jechałem w deszczu, BOSCHe mogą się schować :P Wreszcie nic nie marze, nie skrzypi, wszystko pięknie zbiera.
No nie, tylko dziwi mnie że w eperze są inne numery do przedlifta a inne go polifta
Bo wg producenta "stać" Cie na nowsze auto, to i za wycieraczki musisz zapłacić stosunkowo więcej, choć to ten sam produkt ;-)
Sam nie wiem czym to jest podyktowane, ale mówię na swoim przykładzie że zawiodłem się na Boschu ... co do użytkowania wycieraczek np. zimą to jedno jest pewne że nigdy nie odrywam wycieraczek od szyby, wielki plus AR jest taki że nawet przy kilkunasto stopniowych mrozach w kabinie szybko (kilka minut) robi się ciepło i kieruję to ciepłe powietrze na szybę, wszystko spływa i nawet skrobać za wiele nie trzeba i wycieraczki odpuszczają, także nie ma mowy o uszkodzeniu pióra w ten sposób.
U mnie szyba nie jest mocno poobijana od kamieni czy porysowana od zimowego skrobania, nie widać tego na szybie jak i nie czuć pod dłonią, wycieraczki przez 3/4 miesiące zbierały wszystko bardzo ładnie, później zaczęły mazać jak zwariowane ...
przetestuję teraz motgumy i za jakiś czas dam znać jak się sprawują.
Panowie, pytałem w Pol-Car w Poznaniu i przy zamówieniu grupowym, min. 20 kompletów (ori) zrobią nam cenę 140 zł brutto. Normalnie 169 zł (z czego jedno pióro w promocji za 71 zł:) cena bez promocji 182 zł:blink:
Ktoś chętny na grupowe zakupy?
Wysyłkę, też jakoś by się ogarnęło w jednej paczuszce do wybranej osoby i później rozdanie na spocie. Co Wy na to?
Aha, Pani sprawdzała i faktycznie są inne numery, ale to te same wycieraczki:)