blondas - nie licz na to , że publicznie ludzie będą się tu chwalić jaką wersję FES'a sobie nielegalnie pobrali :P
Printable View
blondas - nie licz na to , że publicznie ludzie będą się tu chwalić jaką wersję FES'a sobie nielegalnie pobrali :P
Nie rozumiesz pytania kolego , chodzi mi o to jaka jest dobra dzieki ktorej wiecej mozna zrobic i nie ma z nia problemów !!!
Teoretycznie najnowsza. Ale u mnie różnie z tym było. Skoro masz możliwość to sprawdź różne.
Jak jest legalna to przecież aktualizacja do najnowszej jest free
Witam.
Auto: ALFA 164 V6 3.0
FES wykrywa sterownik: Bosch Motronic M1.7 Injection (3.0 V6 E.Key)
FES łączy się ze sterownikiem:FES pokazuje tylko zakładki: przed połączeniem F11 wybór, F5 wykres (to chyba norma?), ale po połączeniu tylko F2 info, F3 błędy, F5 wykres, gdzie powinny być jeszcze co najmniej zakładki: F4 parametry, F6 testy.Kod:ECU ISO Code: D3 85 01 94 C2
2012-02-23 22:04:15
CONNECTED TO:
ALFA 164 V6 ECO C.A.
Bosch Motronic M1.7 Injection (3.0 V6 E.Key)
--------------------------------------------------------------
Kod ISO: D3 85 01 94 C2
Wersja oprogr.: 0858537621
Wersja sprzętu: 1383021620
Numer rysunku FIAT:
Dlaczego tak jest, skoro FES wykrywa i łączy się z ecu? (w trybie symulacji również nie ma tych zakładek).
Błędy odczytuje i kasuje, parametrów brak:(
pozdrawiam
mirek
Witam
Zakupiłem ten kabel http://allegro.pl/interfejs-fiat-alf...121440109.html
I mam problem ponieważ 147 jtd 02 niechce połączyć się z ECU wyskakuje "no ecu response" ABS i poduszkami łączy się bez problemu. W 166 2.0TS łączy się ze wszytstkim tylko że wyskakuje mi zbyt duże opóźnienie i wywala mnie po ok 2-3 min
Wie ktoś w czym może być problem? czy może kabel do du**y kupiłem?
Mam taki dziwny problem, bo w pełnej wersji po połączeniu z ecu i przejściu do parametrów albo mnie wywali do głównego okna fes albo gdy już nie wywali, a odznaczę jakąś opcję nic się nie dzieje(brak informacji).
W wersji free jest ok. Jakiś pomysł?
a jaki fes wam takie jaja robi ?
2.5 "uzdrowiony"