Ponawiam pytanie, skad takie informacje?
Mam pakiet sport2, zawieszenie jest obnizone o 10mm.
Printable View
Z Fiat Auto Poland. Tutaj link np.:
"Both these cars come with the ‘comfort’ chassis specification. For a sportier drive the Veloce model features sports suspension, whilst the Cloverleaf sits on suspension that’s been lowered by 10mm for a more involving drive and a racier appearance."
http://www.zercustoms.com/news/Alfa-...tta-In-UK.html
W julce na dziś są kampanie serwisowe:
wachacz wzdłużny tylny(produkcja lipiec-wrzesień)mozliwa luźna tuleja,
zespół napedowy:
OD WRZEŚNIA 2010 DO PAŹDZIERNIKA 2010
W WERSJACH Z SILNIKIEM 1.6 MJET, Z POWODU MOŻLIWEGO BRAKU ZGODNOŚCI OBRÓBKI NIEKTÓRY
CH TŁOKÓW DOSTARCZANYCH PRZEZ FIRMĘ OBCĄ, MOŻE WYSTĄPIĆ NIEPRAWIDŁOWE DZIAŁANIE ZESPOŁU NAPĘDOWEGO.
oraz
W SILNIKU 2.0 JTDM, BŁĘDNE OZNACZENIE SILNIKA ( 939B3000 ) ZAMIAST PRAWIDŁOWEGO ( 940A4000 )
Z tego co ja wiem Pakiet Sport zawiera w sobie opcję 377 - a innej dot. zawieszenia nie znają w centrali
Stan licznika 10050. Usterek brak. Ha!
Witam,
Dzisiaj zauwazylem ze mam male babelki, pecherzyki na prawej klamce.
Wiem ze zglaszal juz to ktos w servicie ale czy wymieniaja juz inne klamki poprawione czy te same?
Powiedzieli mi żebym się wstrzymał bo założą mi taką samą :) co nie ma sensu .
Ja mam w planie te buble powymieniać przy rocznym przeglądzie .
Po 2789 Km mam pekniety potencjometr pod pedalem sprzegla.
na szczescie u mnie po 12 tys. nic takiego nie wyskoczylo...
dobrze ze autko na gwarancji to od reki ci zrobia!
---------- Post added at 05:01 ---------- Previous post was at 04:57 ----------
przy okazji jak bede wymienial klamki jak juz bable wiecej nabiora to rowniez musze dodac chromowane wykonczenia w drzwiach-szybach bo mam zwykle uszczelki i to beznadziejnie wyglada.
Oj co ja bym dal za QV :)
---------- Post added at 05:03 ---------- Previous post was at 05:01 ----------
Czy ktos ma juz porysowana szybe od otwierania okien?
Ja mam poniewaz caly czas nawet jak wyczyszcze piasek wlatuje mi od zewnetrznej strony pomiedzy uszczelke a szybe i rysuje mi szybe jak otwieram :( Co z tym zrobic??? juz mam 4 duze rysy :( i nie otwieram okien juz wiecej...