benzyna czy tam jakiś inny nitro :-) , nie było problemu ( wskazana ostrożność , ale poszło ok )
Printable View
benzyna czy tam jakiś inny nitro :-) , nie było problemu ( wskazana ostrożność , ale poszło ok )
Też się skusiłam na pomalowane zacisków.Kupiłem hammerite 0.25l za 23 zł.Małym pędzelkiem bez demontażu zacisków.Dwie warstwy ,efekt dla mnie ok.Jeszcze tylko naklejki na zaciski i będzie komplet .Farby zostało jeszcze na 4 samochody.:cool:
Załącznik 94488
Mam zamiar pomalować sobie zaciski tylko potrzebuje waszej pomocy, ponieważ nie jestem pewien na jaki kolor.
Poniżej jest zdjęcie autka, obecnej felgi do której chce pomalować zaciski i kolory zacisków.
Załącznik 94571Załącznik 94572Załącznik 94573
To teraz czekam na wasze propozycje.
Najbezpieczniejszy byłby oczywiście 2160, ale osobiście podoba mi się 2165 i myślę, że wyglądałby bardzo dobrze ;)
A według mnie 2166 fajnie by kontrastowało :)
Mam pytanie, jak myślicie malować na czerwono również piastę czy już agro? Bo sam nie mogę się zdecydować...
no trochę widać, a u mnie przy białych felgach nawet mocno rzuca się w oczy :P no własnie coś czuję że czerwone zaciski i jeszcze piasty to już troche szybcy i wściekli wyjdą