-
1 załącznik(i)
Dzieki za zdjęcia, faktycznie te uchwyty całkiem całkiem wyglądają, najwyżej można by ściąć te otwory na uchwyt do rozwierania całej tej spinki od strony widocznej:)
U siebie założyłem w ten sposób http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165886&stc=1.
-
Twój jest trochę inaczej przykręcony na dole. Dobry pomysł nie pomyślałem o tym. Masz oryginalne spinki?
-
Tak spinki, są ori, tyle tylko że gdyby było ze 2-4 szt. więcej to ładniej by można było ustawić go do błotnika. No i też dziwie się, że zrobili w chlapaczu te wgłębienia bo zupełnie w nich spinki nie trzymały chlapacza a teraz wygląda jakby było wygryzione no ale cóż...
-
To oryginalne chlapacze? Dlaczego takie olbrzymie, że zachodzą prawie na pół nadkola?! Na zdjęciach wyglądają bardzo słabo...
-
Nie zaprzeczam auto traci trochę na wyglądzie ale mam już tak poobijane przodu progów, tylne błotniki a nawet zauważyłem, że i tylne felgi. Mniejsze chlapacze a właściwie węższe według mnie nie wyłapią wszystkiego.
-
A co do pytania to tak oryginały.
-
Również mam solidnie poobijane progi i tylne błotniki, ale te chlapacze są wręcz ohydne... Muszę przekopać wątek i allegro :)
-
Bez przesady na żywo na ciemnym aucie nie ma aż takiego dramatu. Gorzej może być przy jasnym lakierze.
-
Mam nadzieję, że przesadzam :) Muszę podpatrzeć u kogoś na aucie.
-
159 z chlapaczami jest raczej mało. Założenie tego to objaw pewnego rodzaju desperacji ;)