Ja je oblatuję na myjce ciśnieniowej - nie jestem jakimś tam faszystą - detailingowcem :).
Printable View
Ja je oblatuję na myjce ciśnieniowej - nie jestem jakimś tam faszystą - detailingowcem :).
Na forum AR, jeśli coś jest designed by AR to jest śliczne i basta! :D
nie bardzo wiem jaka felga jest dresiarska :D z 3 paskami ? czy w zarowiastym pomaranczowym kolorze, zeby sie wyroznic z tlumu?
btw. jak ktos chce "dresiarskie" dodatki do alfy dobierac to moze zly adres ? trzeba bylo golfa albo bmw kupic - tam dresiarstwo pasuje o wiele bardziej ;)
Ojejku jejku. Miał być mały żarcik, a nabijamy sobie posty w dziale technicznym...
I nie, tak poważnie nie kręcą mnie BBSy z naciągiem oponki 175 na 7.5 cala, any inne esy nawet bez naciągu, ani oczojebne kolorki z brokatem. :P Jako "dresiarski" określiłem (skromnie) mój gust i miało to oznaczać, że jest niski, niereformowalny i przez niektórych może zostać uznany za lansiarski. Long story short - telefony albo turbinki (i wariacje na temat).
Swoją drogą - z tym czyszczeniem to też na to wpadłem. Moje mają bodajże 11 ramion i już jest zabawa. Telefony byłyby wygodniejsze i łatwiej rękę włożyć między ramiona felgi. ;)
Oficjalna i ostateczna odpowiedź jest taka: Radziu, dziękuję za wskazówkę, jest to bardzo interesująca oferta (oryginalnych felg w takiej cenie), chociaż poszukam nieco innego wzoru.
Teraz czemu poszukam innego to będzie moją słodką tajemnicą. :P
O.
A tak btw na te choruję: http://allegro.pl/oryginal-alfa-rome...609868531.html
co do czyszczenia moje brocki maja 20 szprych - wiec jak mialbym je pucowac jedna po drugiej to troche by sie zeszlo, nigdy tego nie robilem - woda pod cisnieniem wystarczy do ich ogarniecia a jak chce miec ekstra czyste daje aut o na myjke reczna z prosba o dokladne wyczyszczenie felg - niech maja robote ;) poza tym na czarnej feldze az tak brudu nie widac wiec no problem ;)
Panowie, przeczytałem caly wątek o felgach i tak stwierdziłem, że ciekawa rozmowa tylko, że praktycznie brakuje tu fotek z waszych realizacji...
fajnie by było gdyby każdy z Was pochwalił się wyglądem swojego auta z zakupionymi felgami z dodatkowym opisem jaki to model felgi i rozmiar...
w ten sposób możnaby zainspirować się doświadczeniami kolegów przy doborze felg do własnego auta...
Wiem, że to nie ten dział, ale idzie zima, gdyby ktoś z Was szukał felg do Giulietty, to mam kilka orginalnych kompletów:
- nowe stalowe 16"
- nowe alu 16"
- używane alu 17"
Są to oryginalne felgi AR dedykowane do Giulietty.
W razie pytań proszę pisać.
Pozdrawiam.
-Rafał
Przeglądam temat i z tego co piszecie, to rozumiem, że Julki QV 1,75tbi nie pasują mniejsze felgi jak 17", tak?
Pozdrawiam.
- Rafał