-
tez sprawdzałem 20-25 cm jest git majonez!!! no ok z tego że jak narazie najbardziej sie udzielamy w projekcie podejmujemy decyzje niczym zarząd na ten projekt tylko moja kobieta zwróciła wage ze na czerwonych autach moze byc lipa z ta naklejka :mad:
-
wokół flagi można zrobić ramke białą/czarną ;)
---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:06 ----------
bądz napis i logo walnąć na biało ;)
-
jak to trudno wszystkich zadowolic... z flagą moze bym nic nie robił ale napis i logo moze byc w 2 kolorach do wyboru ( czerwonym albo białym) ale to jest znów kolejne utrudnienie dla drukarni;/
-
i problem rozwiazany mysle jeszcze o tym czy drukarnia bedzie wstanie w kazde logo wstawic nick i czy nie spartaczą tego czy kolega bedzie musial sie bawic z kazdym z osobna
-
można jeszcze zrobic dwie naklejki ;)
1. na maske
kolor napisu i logo - biały
2. na tylną szybe (klejona od wewnątrz) i kolory takie jak w projekcie ;)
-
mysle ze nie bedzie to problem jak kazdy sie sprecyzuje co chce zbierze sie zamowienie takich tyle a takich tyle i gitara
---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
tyż hehehhe ale sadze ze z szyba mozna na razie sie wstrzymac zrobmy jedno dokl a pozniej mozemy kombinowac:)
-
myśle ze nawet jeśli bedzie trzeba zrobic dla kazdego z osobno to nie bedzie duzo roboty. wkońcu nie ma 150 osób chetnych;p
to musimy poprosic kolege bsq zeby zmienił kolor na biały i logo przerzucił na prawo. :)
-
wiadomo, sprawdzić jak będzie wygladać na masce a późnniej mozna mysleć ;)
dla mnie kolory czy biały czy czerwony jest obojetny (Czarna Bella) :)
-
A takie techniczne pytanie:
Czy nick z forum musi być ?? skoro podczas jazdy i tak go nie zauważymy :P flaga włoska + logo alfaholicy będzie dla nas rozpoznawalne :)
Tak uważam, ale niech reszta się określi.
-
w sumie racja... jak sie będzie mijać to nikt nie bedzie przywiązywał uwagi do nicku...
aczkolwiek taki mały szczegół zawsze cieszy ;)